Количка

0
 
Код:  41705 
тегло  0.110 кг
Производител: biotrade
Страна на произход: България
Опаковка: 100 g

biotrade Acne Out сапун за мазна и акнеична кожа 100 g

Цена: 8.90лв.

Брой:

+ -
Добави в
Всичко от: biotrade
(57 глас/а)

Biotrade Acne Out soap / Биотрейд Акне Аут сапун за мазна и акнеична кожа x100г

Предназначение:

Сапун за проблемна, мазна и склонна към акне кожа.

Действие:

Сапун от гамата Акне Аут, който се използва при проблемна и склонна към акне кожа, хидратира и омекотява кожата, изцяло на растителна основа, регулира оптималното рН. Едновременно с това регулира мастната секреция на кожата, без да я изсушава и премахва черните точки. Уникалната формула, патентована от Биотрейд има изразен антибактериален ефект, подтиска развитието на комедони и спира възпалението в перифоликуларните тъкани. biotrade Acne Out soapсъдържа ефективна комбинация от Салицилова и Млечна киселина, която почиства порите в дълбочина и премахва черните точки. Подходящ е за ежедневна употреба за лице и тяло и е идеално средство за измиване преди употреба на продукти от серията Акне Аут. Ако усетите парене, сърбеж или получите зачервяване, спрете употребата на продукта.

Състав: 

Съдържа ефективна комбинация от Салицилова и Млечна киселина, която почиства порите в дълбочина и премахва черните точки.    Подходящ е за ежедневна употреба за лице и тяло, идеално средство за измиване преди употреба на продукти от серията Акне Аут.

Начин на употреба:

За оптимални резултати измивайте лицето сутрин и вечер със сапун Акне Аут и с топла вода. След това може да приложите всеки един от продуктите от серията Акне Аут. При младежи с проблемна кожа - разширени пори, черни точки и пъпки - е най-подходящо съчетанието на Акне Аут сапун и Акне Аут почистващ лосион два пъти дневно, сутрин и вечер. Внимание:  Ако усетите парене, сърбеж или получите зачервяване, спрете употребата на продукта. Ако оплакванията не отшумят до три дни се консултирайте с дерматолог.

Специални указания:

За външна употреба. Съхранявайте на място, недостъпно за деца. Да се съхранява при температура под 25°С. Използвайте преди изтичане на срока на годност.

Производител:

Biotrade

Страна на произход:

България

Информирай се за горещи

промоции до -36%