Количка

0
 
Код:  73031 
тегло  0.110 кг
Производител: BetterYou
Страна на произход: Великобритания
Опаковка: 100 ml

BetterYou Магнезиево олио Original спрей 100 ml

Цена: 28.00лв.

Брой:

+ -
Добави в
Уведомяване по Е-майл
Всичко от: BetterYou
(6 глас/а)

BetterYou Magnesium Oil Original Spray / БетърЮ Магнезиево Олио Ориджинал Спрей осигурява поддържане нивата на магнезий в организма, както и подкрепа за здравето на кожата и мускулите.


100% естествен източник на магнезий. 10 впръсквания осигуряват минимум 200 mg оптимално абсорбиращ се елементарен магнезий. Една опаковка осигурява 600 впръсквания.


Трансдермалният магнезий предлага ефективна алтернатива на таблетките и капсулите. Специално създадената формула за локално приложение осигурява незабавна абсорбция, когато се напръска върху кожата. Този основен минерал спомага за цялостното благосъстояние на организма.


Облекчава мускулното напрежение и спазми, помага при скованост на ставите, подпомага здравето на кожата и абсорбцията на минерала калций. Високоефективен при мускулни крампи.


Уникалната чистота на BetterYou Магнезиево олио Оригинал спрей гарантира, че може да се използва от всички. Подходящ е по време на бременност и кърмене, за деца, за вегетарианци и вегани.  


Специални указания:

За външна употреба. Съхранявайте на място, недостъпно за деца. Да се съхранява при температура под 25°С. Използвайте преди изтичане на срока на годност.

 

Концентриран разтвор на Zechstein Inside® магнезиев хлорид хексахидрат (вода, магнезиев хлорид хексахидрат - 31% концентрация).

Впръскайте върху тялото и масажирайте добре в кожата, най-добре след душ или преди сън. За най-добри резултати прилагайте върху чиста кожа. Избягвайте наранена кожа и деликатни области. Втривайте добре в областта на ставите, мускулите и зоните на напрежение.
При първоначалното приложение може да почувствате леко изтръпване. Това може да показва ниски нива на магнезий и е резултат от високоскоростната абсорбция на магнезий през порите. 

Вземи Горещи Промоции

до -30%