Количка

0
 
Код:  64834 
тегло  0.018 кг

Куикс Бейби Капки за нос 10 ml

Цена: 10.90лв.

Брой:

+ -
Добави в
Всичко от: Berlin-Chemie
(6 глас/а)

Натурален изотоничен разтвор за нос с концентрация на сол съизмерима с нормалните нива на сол в организма.  Berlin-Chemie Quixx baby nasal spray съдържа вода от Атлантическия океан с нейните ценни минерали и микроелементи. Всеки 100 ml от продукта съдържат 28.6 ml вода от Атлантическия океан и 71,4 ml пречистена вода. Капките размеква натрупаните секрети и улеснява тяхното отделяне. Отмива алергени и микроорганизми, като намалява контакта им с носната лигавица. Водата от Атлантическия океан, съдържаща се в Куикс бебе, овлажнява носната лигавица, като поддържа нормалната и филтрираща функция. Продукта се използа за ежедневна естествена грижа, почистване и овлажняване на носните канали; за запушен нос, като подпомага отстраняването на секрета; за премахване на корички и секрет от носните кухини; за облекчаване на суха, раздразнена или възпалена лигавица на носа; като поддържащо средство за предотвратяване на симптоми от страна на носа при настинка и инфекции на ушите, носа и гърлото; като поддържащо лечение против запушен нос или ринит, дължащи се на настинка или грип. Не съдържа консерванти. Не води до привикване. Безопасен при продължителна употреба. Безопасен за употреба по време на бременност и кърмене. Да се съхранява на място недостъпно за деца. Препоръчително е да се съхранява на стайна температура.

 

 

Вода от Атлантическия океан с нейните ценни минерали и микроелементи.

Всеки 100 ml Куикс бебе съдържат 28.6 ml вода от Атлантическия океан и 71,4 ml пречистена вода.


 

Куикс бебе може да бъде използван от първия ден на живота на бебетата, при малки и по-големи деца и възрастни, включително при бременни и кърмачки.

Непряко приложение с памучен тампон се препоръчва при новородени бебета и кърмачета на възраст до 3 месеца.
1-3 капки във всяка ноздра 2 до 6 пъти дневно или повече, ако се налага.

Пряко приложение
1. Свалете капачката от капкомера.
2. Сложете бебето да легне по гръб с лице нагоре.
3. Поставете накрайника на капкомера в една  от ноздрите на бебето и внимателно натиснете двете страни на бутилката до излизане на капки. Изчакайте излишният разтвор да изтече от ноздрата, преди да избършете носа на бебето.
4.    Повторете за другата ноздра.
5.    След приложение почистете накрайника със сапунена вода, изплакнете и подсушете (може да бъде използвана стерилна кърпичка, ако няма вода, но сапунената вода е за предпочитане).
6.    След употреба поставете капачката върху капкомера.
7.    Не употребявайте продукта заедно с други лица.
Ако не е възможно директно приложение в носа, може да използвате памучен тампон, но не поставяйте клечка за уши в ноздрата на Вашето бебе.
Непряко приложение:
1.    След измиване на ръцете оформете памучния тампон като цилиндър, който пасва в ноздрата на бебето. Навлажнете памучния тампон с Куикс® бебе.
2.    Внимателно поставете памучния тампон в ноздрата на бебето, завъртете го и внимателно го извадете. Не изпускайте памучния тампон, докогато го завъртате.
Ако не е възможно директно приложение в носа, може да използвате памучен тампон, но не поставяйте клечка за уши в ноздрата на Вашето бебе.

 

Информирай се за горещи

промоции до -36%