Количка

0
 

За нас

 

Аптеки 36.6 е верига аптеки, в които ще откриете широка гама от селективна, натурална и дермокозметика, хранителни добавки, билки и продукти за мама и бебе.
Първата Аптека 36.6 стартира през 2002-ра година в град Пловдив. Оттогава семейството на Аптеки 36.6 продължава да се разраства в Пловдив, Асеновград и малките населени места около тях. Нашата основна цел - грижата за здраве и по-добър живот.
Аптека 36.6 – Тунела е единствената лицензирана билкова аптека в град Пловдив. В нея ще откриете огромно разнообразие от билки и билкови смеси, предназначени за различни състояния и най-често срещаните здравни проблеми. Нашите фармацевти ще ви консултират в приятна атмосфера, отговаряйки на всички ваши запитвания. В Аптеки 36.6 се изпълняват рецепти по НЗОК, включително и такива за инсулини и скъпоструващи лекарства.
От юни 2016-та сме още по-близо до Вас, нашите клиенти – тогава създадохме ежемесечното списание 36.6 ЗА МЕН. Във всеки брой можете да откриете актуални здравни статии според сезона, изгодни промоционални предложения, както и съветите на нашите автори-специалисти.
Защото вярваме в нашето мото: Аптеки 36.6 – винаги близо до Вас!

"Фарматрейд" ЕООД е оторизиран онлайн търговец на дребно на всички продукти, предлагани в сайта www.366.bg. Всеки един артикул се предлага от официалния производител, дистрибутор или вносител на бранда за България, което гарантира неговото качество, срок на годност и удовлетвореността на нашите клиенти.

Информирай се за горещи

промоции до -36%