Количка

0
 
Код:  45922 
тегло  0.200 кг

Weleda Скраб за тяло с бреза 150 ml

Цена: 22.49лв.

Брой:

+ -
Добави в
Всичко от: Weleda
(27 глас/а)

Скраб за тяло, обогатен с екстракт от сребриста бреза, който изключително нежно ексфолира кожата, отстранявайки всички замърсявания, мъртвите клетки и остатъците от козметиката, без да изсушава, същевременно стимулира микроциркулацията, омекотява и изглажда. Всеки човек си мечтае за мека и идеално чистата кожа на тялото, за да се постигне този резултат са необходими специални продукти. Клетките на кожата се обновяват непрекъснато – нова клетка се ражда, развива се, движи се към повърхността на кожата, там умира, усядайки във вид на люспи. Когато люспите станат много се образува своеобразна „покривка”, кожата започва да получава по-малко кислород, а това може да доведе до загрубяване на кожата. Определено количество от мъртвите клетки ние премахваме с обикновеното измиване, но не всички средства имат отлюспващ ефект. Скрабът представлява средство, което се състои от омекотяваща основа и абразивни частици. Омекотяващата основа на ексфолианта предпазва кожата от увреждане, а често съдържа и противовъзпалителни компоненти. В резултат се подобрява кислородния обмен и кръвообращението на кожата, тя става гладка и нежна. Благодарение от натуралние си съставки, перли от растителен восък и чистите растителни масла, скрабът на Велева почиства тялото в дълбочина, премахва мъртвите клетки, без да изсушава или нарушава естествения баланс на кожата. Продължителната употреба на Weleda Body Peeling with Birch прави кожата мека и копринено гладка. Ползвайте единствено за външна употреба. Избягвайте контакт с очите и използвайте преди изтичане на срока за годност. Съхранявайте на място недостъпно за деца и далеч от пряка слънчева светлина.

 

 

Съставки: екстракт от листа на сребриста бреза, пчелен восък, сусамово масло, масло от костилка на кайсия, восък от палма карнауба.

 

Един два пъти седмично по време на душ. Изплакнете обилно. Подходяща първа стъпка в антицелулитната програма, последвана от масаж с масло с бреза (Birken Cellulite-öl).

Информирай се за горещи

промоции до -36%