Количка

0
 
Код:  71154 
тегло  0.065 кг

Вая Пробиотични капки 10 ml / WAYA LGG Probiotic Drops 10 ml - Medis

Цена: 21.30лв.

Брой:

+ -
Добави в
Всичко от: Medis
(21 глас/а)

Пробиотик във вид на капки за новородени, кърмачета и деца до 6 години, който подпомага по естествен начин храносмилането, стомашно-чревната микрофлора и имунната система. Waya съдържаща Lactobacillus rhamnosus GG в маслена суспензия. Пробиотична култура Lactobacillus rhamnosus GG е изключително ефикасна при бебета и деца в борбата с храносмилателните разстройства, помага на организма да извлече всички полезни съставки от храната, предотвратява развитието на вредни бактерии. Вая пробиотик капки се грижи за детския организъм от ранна детска възраст като поддържа балансирана чревна микрофлора, има неутрален вкус и мирис, не съдържа алергени. Маслената суспензия не се нуждае от добавки (антиоксиданти, стабилизатори, консерванти), които могат да предизвикат тежест, спазми или поява на колики. 

Специални указания:

Не превишавайте препоръчителната дозировка за дневен прием. Продуктът представлява хранителна добавка и не следва да се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Дръжте на място, далеч от достъпа на деца! Да не се съхранява при температура над 25 С.

Царевично олио, Lactobacillus rhamnosus GG (ATCC 53103)

- Новородени, кърмачета и деца до двегодишна възраст: 7 капки веднъж дневно

- Деца от 2 до 6 годишна възраст: 10 капки веднъж дневно

Продуктът има естествена утайка, затова преди всяка употреба разклатете шишенцето. След разклащане продуктът се размътва. Вземайте пробиотични капки WAYA® поне две седмици. Подходящи са също за дълготраен прием. Най-добре е да ги вземате отделно с лъжичка. Продуктът има неутрален мирис и вкус.

Информирай се за горещи

промоции до -36%