Количка

0
 
Код:  40895 
тегло  0.030 кг

Вая Форте Пробиотик х15 капсули / Waya Forte Probiotic x15 caps. - Medis

Цена: 13.30лв.

Брой:

+ -
Добави в
Всичко от: Medis
(16 глас/а)

Пробиотик във вид на капсули за възрастни и деца над 2 години, който балансира чревната микрофлора, подходящ при нередовно хранене, прием на антибиотици и храносмилателни нарушения. Waya Forte е с формула, която съдържа 100 % микроенкапсулиран пробиотичен комплекс Lactobacillus rhamnosus GG. Пробиотичната култура Lactobacillus rhamnosus GG е млечнокисела бактерия, която се смята за най-добре изследваната млечнокисела култура в света и естествено присъства в нашите черва.Концентрацията на тази пробиотична култура в пробиотиците WAYA® е гарантирана с помощта на висока технология на производство и с постоянен контрол на качеството. Пробиотиците WAYA® не съдържат алергени, като млечни белтъчини, яйца, глутен, лактоза, ядки ...Lactobacillus rhamnosus GG е царят на пробиотиците. Това е най-добре изследваният пробиотик с публикувани повече от 800 специализирани изследвания. Lactobacillus rhamnosus GG е единственият "космат" пробиотик, който с гъвкавите си крачета се закрепва за чревната лигавица и успешно "воюва" срещу вредните бактерии. Пробиотиците са живи организми и са извънредно чувствителни към киселинната среда на органите на храносмилателната система, затова трябва да бъдат подходящо защитени. Микроенкапсулираната форма на пробиотичната култура Lactobacillus rhamnosus GG осигурява петкратно по-голямо преживяване в храносмилателната система в сравнение с другите пробиотици на пазара, което гарантира по-голямата концентрация на пробиотика в червата.

Специални указания:

Не превишавайте препоръчителната дозировка за дневен прием. Продуктът представлява хранителна добавка и не следва да се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Дръжте на място, далеч от достъпа на деца! Да не се съхранява при температура над 25 С.

Хидроксилполиметил целулоза (E464), Lactobacillus rhamnosus GG (ATCC 53103), малтодекстрини, оцветител: титанов двуокис (E171).

Възрастни и деца над 2-годишна възраст: 
1 капсула дневно

Глътнете капсулата с голямо количество студена течност. Ако вземате пробиотик WAYA® Forte успоредно с антибиотици, вземете го след два часа. Ако детето не може да глътне капсулата, изсипете съдържанието ѝ на лъжичка. Вземайте WAYA® Forte пробиотични капсули поне две седмици. Подходящи са също така за дълготраен прием.

 

Информирай се за горещи

промоции до -36%