Количка

0
 
Код:  41765 
тегло  0.065 кг

Вая D3 Пробиотични капки 10 ml / WAYA D3 Probiotic drops 10 ml - Medis

Цена: 20.90лв.

Брой:

+ -
Добави в
Всичко от: Medis
(13 глас/а)

Пробиотик във вид на капки за новородени, кърмачета и деца до 6 години, който подпомага здравословния растеж и развитието на костите. Waya D3 съдържаща Lactobacillus rhamnosus GG и витамин D3 в маслена суспензия. Витамин Д3 е необходим за нормалния растеж и развитие на костите на децата, и играе важна роля в работата на имунната система. Пробиотична култура Lactobacillus rhamnosus GG е изключително ефикасна при бебета и деца в борбата с храносмилателните разстройства, помага на организма да извлече всички полезни съставки от храната, предотвратява развитието на вредни бактерии. Маслената суспензия не се нуждае от добавки (антиоксиданти, стабилизатори, консерванти), които могат да предизвикат тежест, спазми или поява на колики. Капките имат растителен произход и са с неутрален мирис и вкус. Waya D3 са подходящи за дълготраен прием, като най-добре е да се приемат отделно с лъжичка.

Специални указания:

Не превишавайте препоръчителната дозировка за дневен прием. Продуктът представлява хранителна добавка и не следва да се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Дръжте на място, далеч от достъпа на деца! Да не се съхранява при температура над 25 С.

Царевично масло, Lactobacillus rhamnosus GG (ATCC 53103), витамин D3

- Новородени, кърмачета и деца до двегодишна възраст: 7 капки веднъж дневно

- Деца от 2 до 6 годишна възраст: 10 капки веднъж дневно

Продуктът има естествена утайка, затова преди всяка употреба разклатете шишенцето. След разклащане продуктът се размътва. Вземайте пробиотични капки WAYA® D3 поне две седмици. Подходящи са също за дълготраен прием. Най-добре е да ги вземате отделно с лъжичка.

Информирай се за горещи

промоции до -36%