Количка

0
 
Код:  4180 
тегло  0.050 кг
Производител: Walmark
Страна на произход: Чехия
Опаковка: 30
Лекарствена форма: таблетки

Walmark Селен антиоксидантна защита 100 µg х30 таблетки

Цена: 11.90лв.

Брой:

+ -
Добави в
Всичко от: Walmark
(41 глас/а)

Walmark Selen / Валмарк Селен антиоксидантна защита 100 µg х100 таблетки

Предназначение:

Хранителна добавка с мощни антиоксидантни свойства. Подкрепяща имунната система. 

Действие:

Спомага за правилното функциониране на сърдечно-съдовата система, дебелото черво, белите дробове. Поддържа нормалното състояние на ноктите и косата. Също така подкрепя здравето на простатата и съдейства за нормалната сперматогенеза. Селенът повишава имунитета и защитните сили на организма. Предпазва от болести и развитието на сърдечбо-съдови заболявания. Забавя процесите на стареене. Защитава организма от клетъчно увреждане и разрушителното влияние на свободните радикали. Селенът влияе благоприятно и върху нервната система, което го прави изключително подходящ за прием при стрес, изтощение, физическа и психическа умора. Микроелементът има силни противовъзпалителни свойства, което го прави ефективен за облекчаване на симптомите на псориазис, артрит, лупус. Редуцира риска от катаракта и макулна дегенерация и предпазва от образуването на херпес. Недостигът на Селен в организма води до отслабване на защитните антиоксидантни механизми, което води до преждевременно стареене. Повишена честтота на белодробни и сърдечно-съдови заболявания, умствена изостаналост, безплодие, влошено зрение, нарушение в дейността на нервната система.

Активни съставки:

Селен 100,0 µг

Състав: 

Селен 100,0 µг в 1 таблетка.

Влагозадържащ агент: сорбитол; антислепващи агенти: микрокристална целулоза, силициев диоксид; селенова мая, стабилизатори: карбоксиметилцелулоза, магнезиев стеарат.

Начин на употреба:

1 таблетка дневно, след хранене.

Специални указания:

Хранителна добавка. Не е заместител на разнообразното хранене. Съхранявайте на място, недостъпно за деца. Да се съхранява при температура под 25°С. Използвайте преди изтичане на срока на годност.

Производител:

Walmark

Страна на произход:

Чехия

 

Информирай се за горещи

промоции до -36%