Количка

0
 
Код:  62158 
тегло  0.180 кг

Walmark Марсианци ИмуноФорте Сироп за деца за интензивна имунна защита с черен бъз и бета глюкани 150 ml

Цена: 22.70лв.
Всичко от: Walmark
(16 глас/а)

НЯМА НАЛИЧНОСТ

Сироп за деца, който притежава екстракти от черен бъз и шипка, обогатена с бета глюкани и витамин C за интензивна имунна защита.  Martians ImunoForte Syrup е с изцяло натурален състав и висока концентрация на активните съставки, което го прави изключително ефективен за повишаване на имунитета през грипните периоди, както и като съпътстваща подкрепа при антибиотична терапия. Черният бъз е един от най-мощните природни имуностимулатори. Той допринася за правилното функциониране на имунната система, повишава защитните сили на организма, предпазва от болести и е мощен антиоксидант, който защитава клетките от оксидативен стрес и ги предпазва от разрушителното влияние на свободните радикали. Черният бъз традиционно се използва при респираторни проблеми поради благоприятното си въздействие върху горните дихателни пътища и дихателната система. Черният бъз е богат източник на витамини, минерали, биофлавоноиди и други елементи. Черният бъз тонизира тялото и доставя енергия на организма, благодарение на съдържанието на желязо. Бета глюканите, съдържащи се в Марсианци Имунофорте, представлят природни полизахариди, извлечени от дрождите Saccharomyces cerevisiae, за които се счита, че са най-добрият естествен източник на бета глюкани. Бета Глюканите активират клчови имунни клетки в организма, наречени макрофаги, от което подсилват имунитета, увеличават защитните сили на организма и повишават устойчивостта му към заообикалящата среда. Шипката, наричана още "Царицата на билките" е богат източник на витамини, която повишава естествените защитни сили и подобрява общото здраве на организма. Шипката също е традиционна използвана при простудни състояния. Витамин Ц е мощен антиоксидант и имуностимулатор, който стимулира правилното функциониране на имунната система и предпазва клетките от оксидативен стрес и увреждане от вредното влияние на свободните радикали. Витамин С спомага за извеждането на токсините от организма и съдейства за клетъчната регенерация и е изключително подходящ при бактериални и вирусни инфекции. Марсианци ИмуноФорте Сироп не съдържа аспартам, алергени, изкуствени оцветители и подсладители, глутен и консерванти, препоръчва се за деца, навършили 1 годинка и е с приятен вкус на плодове. Продуктът е хранителна добавка и не трябва да се използва като заместител на разнообразното хранене. Препоръчва се да се съхранява на сухо, прохладно и недостъпно за деца място. Далеч от пряка слънчева светлина.

 

 

 

Всяка доза съдържа:

кол-во/5 ml

% DRI*

кол-во/

10 ml

% DRI*

кол-во/

15ml

% DRI*

Черен бъз(Sambucus nigra)

(еквивал. на екстракт от плод 7:1; 136 mg, респективно 272 и 408 mg)

952 mg

-

1904 mg

-

2856  mg

-

Черен бъз(Sambucus nigra)екстракт от цветове

25 mg

-

50 mg

-

75 mg

-

Шипка (Rosa canina) (еквивал. на екстракт от плод 10:1; 5 mg, респективно 10 и 15 mg)

50 mg

-

100 mg

-

150 mg

-

Бета глюкан

60 mg 

-

120 mg

-

180 mg

-

Витамин C

40 mg

5

80 mg

10

120 mg

15

*% препоръчителен дневен прием; - дневната доза не е установена

 

 

 

За интензивна употреба: 
деца от 1-3 години – два пъти дневно по 5 ml ( 5 ml = 1 чаена лъжичка); деца над 3 години – три пъти дневно по 5 ml. Препоръчва се прием между 7 и 10 дни, най-добре сутрин и вечер преди лягане.

За ежедневна употреба: 
5 ml един път дневно.

Продуктът е подходящ за консумация заедно с топла напитка (напр. чай) като подсладител. Не трябва да се разтваря при температура по-висока от  80oC.  

Приемът на Марсианци ИмуноФорте сироп може да се комбинира или редува с прием на витамини и минерали Марсианци.

Информирай се за горещи

промоции до -36%