Количка

0
 
Код:  37408 
тегло  0.090 кг
Производител: Walmark
Страна на произход: Чехия
Опаковка: кутия

ГинкоПрим 60 mg х60+20 таблетки

Цена: 30.90лв.
Всичко от: Walmark
(23 глас/а)

НЯМА НАЛИЧНОСТ

GinkoPrim Tablets  / ГинкоПрим Макс 60 mg 60+20 таблетки

Предназначение:

За по-добра памет и концентрация.

Действие:

Поддържа кръвооросяването на мозъка и крайниците. Подпомага мозъчните функции - памет и концентрация. Допринася за нормалното функциониране на нервната система. Подходящ за хора, страдащи от студени ръце и крака. Съдейства за правилното функциониране на сърцето. Допринася за забавяне процесите на стареене. Повишава жизнения тонус.

Активни съставки:

Гинко билоба - подпомага венозното кръвообращение и допринася за нормално периферно кръвооросяване, което е особено важно за поддържане на зрението и слуха, както и на когнитивните функции (памет, концентрация).

Диметиламиноетанол (DMAE) - допринася за нормална памет, концентрация и внимание. В комбинация с гинко билоба се използва за поддържане на когнитивните способности с напредване на възрастта.

Магнезий - подпомага енергийния метаболизъм и мозъчните функции.

Състав: 

Анти-слепващ агент: микрокристална целулоза, талк, магнезиев стеарат, магнезиев оксид, Гинко билоба екстракт, диметиламиноетанол битартарат, хидроксипропил целулоза, средноверижни триглицериди, стабилизатор: хидроксипропил метилцелулоза; оцветители: титаниев диоксид, рибофлавин, индиго кармин и брилянт синьо, шафранка концентрат. 

Начин на употреба:

1 таблетка дневно след хранене.

Специални указания:

Хранителна добавка. Не е заместител на разнообразното хранене. Съхранявайте на място, недостъпно за деца. Да се съхранява при температура под 25°С. Използвайте преди изтичане на срока на годност.

Производител:

Walmark

Страна на произход:

Чехия

Информирай се за горещи

промоции до -36%