Количка

0
 
Код:  49395 
тегло  0.050 кг

Walmark Даколен за увеличаване и стягане на бюста х40 таблетки

Цена: 35.90лв.
Всичко от: Walmark
(48 глас/а)

НЯМА НАЛИЧНОСТ

Хранителна добавка, която притежава комплекс от растителни екстракти от копър, лен и хмел, богати източници на фитоестрогени, които имитират действието на половите хормони на жените. Продуктът е предназначен за жени, които желаят да постигнат стегнат , оформен и красив бюст. Фитоестрогените, наричани още хормони на дълголетието и младостта, стимулират естрогенните рецептори в мастната тъкан като това води до увеличаване на бюста и образуването на нови клетки в млечните жлези. Даколен възстановява тонуса на гърдите, подобрява плътността им и придава привлекателен контур и форма на бюста. Dakole не само подобрява вида на гърдите, но и ги предпазва от отпускане и увисване. Екстрактът от семена на копър е богат източник на изофлавони, които регулират хормоните и стимулират растежа на гърдите по здравословен и безопасен начин. Семената на копър имитират действието на естрогена и стимулират синтеза на колаген. Лененото семе е най-богатият източник на лигнани, които притежават естрогеноподобно действие. Екстрактът от хмел е богат източник на антиоксиданти и съдържа изофлавони, които също имат естрогеноподобно действие. Хмелът предпазва клетките от разрушителното влияние на свободните радикали и спомага за поддържането на еластичност и блясък на кожата. Даколен е една натурална и безопасна алтернатира на оперативните процедури за коригиране на бюста.
Даколен е подходящ за:
> жени от всички възрасти, които искат да подобрят състояниеот и вида на гърдите си по естествен, неоперативен и безопасен начин.
> възвръщане плътността и красотата на бюста на майки след периода на раждане и кърмене.
> жени, които считат, че са родени с прекалено малък бюст за тяхното телосложение.
> запазване на формата и здравето на тъканите на гърдите за жени, които навлизат в периода на менопауза, когато естествените нива на естроген значително намаляват.
> дами, които са отслабнали драстично и искат да повдигнат гърдите си и да възвърнат еластичността и формата им.
> жени, които имат импланти на гърдите, но се нуждаят от повече гръдна тъкан за покриване на имплантите.

Продуктът не е заместител на разнообразното хранене. Препоръчва се да се съхранява на сухо, прохладно и недостъпно за деца място.

 

 

 

Дневната доза съдържа:

количество/2 табл.

Копър семе (Foeniculum vulgare)

400,0 mg

Лигнани ( станд.екстракт  от ленено семе, 500,0 mg)

20,0 mg

Хмел (Humulus lupulus,  екстракт 4:1, от 1000,0 mg прах)

250,0 mg

 

 


Препоръчителен прием: 2 таблетки дневно в продължение на 3 месеца. Продължете с поддържаща доза 1 таблетка дневно още 3 месеца.

Информирай се за горещи

промоции до -36%