Количка

0
 
Код:  3800612154596 
тегло  0.250 кг
Производител: Biotica 1961
Страна на произход: България
Опаковка: 100 ml

Вюфикс за очите 100 ml

Цена: 39.00лв.

Брой:

+ -
Добави в
Всичко от: Biotica 1961
(3 глас/а)

ViewFix Eyes Protection / Вюфикс грижа за очите 100 ml

Предназначение:

Комплексна грижа за здравето на очите.

Действие:

Подобрява зрението. Поддържа здравето на очите. Благоприятно повлиява работата с компютър. Препоръчва се за хора, подложени на изкуствено осветление, шофиращи продължително, работещи с компютър, изложени на прекомерен стрес и носещи очила и лещи. 

Активни съставки:

Екстракт от зелен чай - мощен антиоксидант. Допринася за забавяне и предотвратяване появата на катаракти.

Екстракт от глухарче - силен антиоксидант. Спомага за зрителното здраве. Забавя стареенето и стимулира имунната защита на организма.

Екстракт от очанка - повишава остротата на зрението. Има противовъзпалително действие. 

Екстракт от резене (див копър) - има силно антисептично действие. Действа добре при възпалителни процеси на окото. 

Екстракт от коприва -  предотвратява зрителни проблеми и загуба на периферно зрение. Намалява клетъчната деградация, причинена от свободните радикали. Засилва остротата на зрениетоо. Спомага за кръвоснабдяването на окото. 

Екстракт от върбинка - благоприятства когнитивната функция и спомага за поддържане на добро дневно и нощно виждане. Допринася за издръжливостта на имунните сили на организма.

Екстракт от овчарска торбичка - стимулира съпротивителните сили на организма. Важен антиоксидант. Има ползотворно действие върху умората в очите и поддържа добро очно здраве.

Състав: 

Екстракт резене /Foeniculum vulgare/ 100 mg, Етанол 62-68 об. %, Екстракт от глухарче, корен /Taraxacum officinale/ 40 mg, Екстракт от Коприва /Urtica Dioica/ 40 mg, Екстракт от зелен чай /Camellia sinensis/ 40 mg, Екстракт от очанка /Euphrasia officinalis/ 100 mg, Екстракт от върбинка /Verbena officinalis/ 40 mg, Екстракт от овчарска торбичка /Capsella bursa-pastoris/ 40 mg.

Начин на употреба:

Приемайте по 40 капки 2 пъти дневно, разтворени в 50 - 100 ml вода или сок.

Специални указания:

Хранителна добавка. Не е заместител на разнообразното хранене. Съхранявайте на място, недостъпно за деца. Да се съхранява при температура под 25°С. Използвайте преди изтичане на срока на годност.

Производител:

Biotica 1961

Страна на произход:

България

Информирай се за горещи

промоции до -36%