Количка

0
 
Код:  42637 
тегло  0.050 кг
Производител: Capsugel
Страна на произход: Франция
Опаковка: 30
Лекарствена форма: капсули

Vitaslim Light за отслабване х30 капсули

Цена: 19.50лв.

Брой:

+ -
Добави в
Всичко от: Vitaslim
(20 глас/а)

Vitaslim Light / Витаслим Лайт за отслабване х30 капсули

Предназначение:

Хранителна добавка подпомагаща отслабване, като подтискането на апетита и чувството на глад.

Действие:

Създава усещане за ситост, същевременно с това подобрява метаболизма и допринася постигането на перфектното тегло. Витаслим Лайт намалява количеството на погълнатата храна, като същевременно с това увеличава изгорените калории. Потиска апетита и чувството на глад, като по този начин предпазва от преяждане и поглъщане на излишна допълнителна храна, благодарение на иновативната съставка PinnoThin (Масло от ядки на корейски бор) . Витаслим Лайт създава усещане за ситост с много по-малко количество храна. Съдържащата се съставка CLA (Конюгирана линолова киселина) стимулира обмяната на веществата и метаболизма. Подпомагайки изгарянето на мазнините и подкожните натрупвания като ги превръща в мускули. Продуктът действа дори и по време на сън и състояние на покой. Резултатът от употребата на Витаслим Лайт е много по-малко приети калории, без усещане за гладуване.

Активни съставки:

Масло от ядки на корейски бор (PinnoThinTM)

Конюгирана линолова киселина (ClarinolTM)

Гугул (GlucodOXTM)

Състав: 

1 капсула съдържа:

Масло от ядки на корейски бор (PinnoThinTM, Pinus koriensis seed oil) – 250 mg, Конюгирана линолова киселина (ClarinolTM G-80, Conjugated linoleic acid, CLA) – 200 mg, Гугул, течен (Commiphora mukul, liquid) – 50 mg.

Начин на употреба:

1–2 капсули 3 пъти дневно един час преди хранене с повече вода. За по-добър и траен резултат се приема ежедневно в продължение на поне 3 месеца.

Специални указания:

Хранителна добавка. Не е заместител на разнообразното хранене. Съхранявайте на място, недостъпно за деца. Да се съхранява при температура под 25°С. Използвайте преди изтичане на срока на годност.

Производител:

ПРОИЗВЕДЕНО ОТ CAPSUGEL, ФРАНЦИЯ Capsugel Colmar, F-68027 Colmar, Cedex, France,

за ВИТАСЛИМ ИНОВЕ ООД, София 1113, бул. „Шипченски проход" №18, ет. 8, офис 802; +359 2 944 26 27

Страна на произход:

Франция

Информирай се за горещи

промоции до -36%