Количка

0
 
Код:  46490 
тегло  0.050 кг

Vitaslim Fitness за отслабване х30 капсули

Цена: 19.80лв.
Всичко от: Vitaslim
(11 глас/а)

НЯМА НАЛИЧНОСТ

Хранителна добавка подпомагаща отслабването, която допринася за ефективно изгаряне на мазнините и мастните натрупвания, същевременно подобрява тонуса, доставяйки енергия и сила на организма, подобрява издръжливостта на мускулите, благодарение на съдържащия се в продукта 100% чист L-карнитин. Л-Карнитинът стимулира по-бързото възстановяване след физическа активност, което го прави много подходящ за хора, които спортуват или ходят на фитнес. Vitaslim Fitness балансира съотношението мастна маса-мускулна маса - превръща мазнините в мускули, което гарантира пълноценно и трайно отслабване. Витаслим Фитнес стимулира изгарянето на мазниините, но не разгражда протеините. Той подкрепя мозъчната дейност, сърцето и сърдечно-съдовата система, повишава имунитета и тонуса и стимулира метаболизма. Не приемайте продукта при свръхчувствителност или алергия към някоя от съставките. Препоръчва се предварителна консултация с лекар преди употребата от лица по 18 години, бременни и кърмещи жени. Не се препоръчва за хора с алергия към рибни продукти. Не превишавайте препоръчителната дозировка за дневен прием. Продуктът представлява хранителна добавка и не следва да се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Дръжте на място, далеч от достъпа на деца! Да не се съхранява при температура над 25 С.

ПРОИЗВЕДЕНО ОТ CAPSUGEL, ФРАНЦИЯ Capsugel Colmar, F-68027 Colmar, Cedex, France,

за ВИТАСЛИМ ИНОВЕ ООД, София 1113, бул. „Шипченски проход" №18, ет. 8, офис 802; +359 2 944 26 27

 

Препоръчвана доза за дневен прием от 2 капсули / 4 капсули / 6 капсули:

L-карнитин (L-carnitine, CarnipureTM) – 600/1200/1800 mg.

Помощни вещества: стабилизатори/емулгатори: глицерол, хипромелоза, вода, малтодекстрин.

 

1–2 капсули Vitaslim Fitness 2 пъти дневно (сутрин и на обед) по време на или непосредствено след хранене. Допълнителен прием от 1–2 капсули преди физическо натоварване. Да не се взема вечер.

Препоръчан прием: Приема се 2–3 седмици, прави се пауза от 2–3 седмици, след което схемата прием – пауза се повтаря до постигане на желания резултат.

Информирай се за горещи

промоции до -36%