Количка

0
 
Код:  64397 
тегло  0.050 кг
Производител: Naturprodukt
Страна на произход: Германия
Опаковка: 30
Лекарствена форма: таблетки

Витанго 200 mg x30 таблетки

Цена: 24.90лв.

Брой:

+ -
Добави в
Всичко от: Naturprodukt
(1 глас/а)

Vitango Tablets / Витанго 200 mg x30 таблетки

Сух екстракт от Златен корен, коренище

Предназначение:

Лекарствен продукт за облекчаване на симптоми на стрес.

Действие: 

Временно облекчава симптоми на стрес, умора и отпадналост. Повишава неспецифичната резистентност срешу различни видове стресови състояния. Намалява нивото на освободените хормони на стрес. Симптомите на стрес, раздразнителност, напрежение и липса на концентрация намаляват. Увеличава производството на енергия в нервните и мускулни клетки. Подобрява физическите възможности на организма. Подпомага преодоляването на изтощението. 

Предупреждения:

Употребата на този продукт при деца и юноши под 18 години не е обоснована поради липса на достатъчно данни. Ако при приема на лекарствения продукт симптомите продължават или състоянието се влоши, да се преоцени лечението.

Взаимодействие с други лекарствени продукти и други форми на взаимодействие: Досега не е съобщавано за някакви взаимодействия.

Фертилитет, бременност и кърмене: Безопасността по време на бременност и кърмене не е доказана. Поради отсъствие на достатъчно данни, употребата по време на бременност и кърмене не се препоръчва.

Ефекти върху способността за шофиране и работа с машини: Не са провеждани изследвания върху способността за шофиране и работа с машини.

Начин на употреба:

Възрастни над 18 години: 1 таблетка преди закуска и 1 таблетка – преди обяд.

Нежелани лекарствени реакции:

Кожни и подкожно-тъканни смущения.
Съобщено е за единичен случай на реакция на свръхчувствителност.
Съобщено е за единичен случай на хипогликемия (понижена кръвна захар). Причинната взаимовръзка с употребата на екстракт от Родиола не е била доказана.

Състав: 

Активни съставки: Сух екстракт от Златен корен, коренище с корени (Rhodiola rosea L.) (1.5-5 : 1)(WS 1375).
Екстрахиращ агент: етанол 60% (обемни).
Допълнителни средства: микрокристална целулоза, кроскармелоза натрий, силициев диоксид преципитиран, магнезиев стеарат, хипромелоза, стеаринова киселина, железен оксид - червен (желязо III), титанов диоксид, противопенна емулсия.

Специални указания: 

Лекарствен продукт без лекарско предписание. Преди употреба прочетете листовката. Съхранявайте на място, недостъпно за деца. Да се съхранява при температура под 25°С. Използвайте преди изтичане на срока на годност.

Производител: 

Dr. Willmar Schwabe GmbH & Co. KG

Страна на произход: 

Германия

Информирай се за горещи

промоции до -36%