Количка

0
 
Всичко от: Vitagold
Код:  37470 
тегло  0.050 кг

Виногин за памет, сърце и кръвооросяване х30 капсули - Vitagold

(9 глас/а)
Цена: 11.90лв.

Брой:

+ -
Добави в
Уведомяване по Е-майл

Хранителна добавка, която притежава комплекс от натурални екстракти от Гинко билоба и гроздови семена, също така и минералите Селен и Магнезий, спомага за нормалното  кръвооросяване и здраве на сърцето, подобрява паметта и концентрацията, има противосъсирващо, антиатероматозно и антиоксидантно действие. Виногин подкрепя дейността на нервната система, мускулната система и сърдечно-съдовата система. Виногин подобрява притока на кръв към мозъка и крайниците, от което подобрява мисловната дейност и когнитивните функции и намалява неприятното усещане за студени крайници. Vinogin оказва цялостна подкрепа на сърцето и сърдечно-съдовата система. Екстрактът от Гинко Билоба влияе благоприятно върху нервната система и кръвоносната система, подобрява паметта, умствената острота и концентрацията, повишава притока на кръв и подобрява оросяването на мозъка и крайниците. Гинко Билоба има противосъсирващо, антиатероматозно и антиоксидантно действие и спомага за защита на клетките от свободните радикали и преждевременно стареене. Също така подобрява проходимостта в артериите, побижава серумния холестерол и триглициридите и подобрява кръвната циркулация и ретинопатията при пациенти с диабет. Екстрактът от Гинко Билоба намалява безсънието, спомага при физическа и психическа умора, при изтощение и отпадналост, депресия, шум в ушите, главоболие и световъртеж. Екстрактът от гроздови семки допринася за правилното функциониране на сърцето, сърдечно-съдовата и кръвоносната система, подобрява кръвообръщението, регулира нивата на кръвната захар и сукрепва стените на кръвоносните съдове. Екстрактът от гроздови семена е антиоксидант и концентриран източник на олигомерни проантоцианидини (OPC). Магнезият играе важна роля в дейността на мускулната и нервната система, спомага за нормалното функциониране на сърдечносъдовата система, участва в регулирането на сърдечния ритъм и спомага за релаксацията на мускулите. Селенът е мощен антиоксидант, който подобрява кръвооросяването и концентрацията и повишава имунитета. Не приемайте продукта при свръхчувствителност към някоя от съставките. Продуктът съдържа Гинко Билоба, за това не трябва да се приема заедно с антикоагуланти.
Продуктът не е предназначен за деца и бременни и кърмещи жени. 
Не превишавайте препоръчителната дозировка за дневен прием. Продуктът представлява хранителна добавка и не следва да се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Дръжте на място, далеч от достъпа на деца! Да не се съхранява при температура над 25 С.

 

 

 

  

Регистрирайте се в нашата онлайн аптека, за да получавате бюлетин с актуални промоции, сезонни предложения и информация за нови продукти. В секцията "Актуални теми" можете да се запознаете със статии по различни здравни въпроси. Разгледайте новия брой на ежемесечното ни издание 36.6 ЗА МЕН - създадено с грижа за Вашето здраве, красота и по-добър живот. В Аптеки 36.6 ние ценим Вашето мнение и се радваме на обратна връзка от нашите клиенти, защото вярваме в нашето мото: Аптеки 36.6 - винаги близо до Вас!

Още...

 


Виногин съдържа доказаната комбинация от екстракт от Гинко билоба и Магнезий, обогатена с екстракт от Гроздови семена и Селен. Стандартизираният екстракт от Гинко билоба (EGb 761) съдържа 24% флавоноиди, 6% терпенови лактони.

> Селен 55 мкг

> Екстракт от Гинко билоба 100 мг

> Магнезий 144 мг

> Екстракт от гроздови семена 55 м

Още...

 

 


Приема се по 1 капсула на ден, след храна. За постигане на максимален ефект се препоръчва приемът на продукта да продължи не по-малко от 2 месеца, след което може да се направи почивка.

Още...

Виж още от Vitagold