Количка

0
 
Всичко от: Vitagold
Код:  60101 
тегло  0.030 кг

Урохелп Акут за уринарния тракт и бъбреците х10 капсули - Vitagold

(9 глас/а)
Цена: 12.90лв.

Брой:

+ -
Добави в
Уведомяване по Е-майл

Хранителна добавка, която притежава висококонцентриран екстракт от плодовете на американска червена боровинка, спомага за правилното функциониране  на бъбреците и уринарния тракт, предпазва пикочните пътища от инфекции,  повишава имунитета, има противовъзпалително действие и доставя силна антиоксидантна защита. Екстрактът от Червена Боровинка, който се съдържа в Urohelp Akut  е богат източник на витамин A, витамин C, витамин B, фолиева киселина желязо, калий, калций, флавоноиди, полифеноли и други полезни биоактивни вещества, които повишават имунитета, имат противовъзпалително действие и доставят силна антиоксидантна защита.  Червената Боровинка е изключително подходяща при цистит, като ефективно облекчава придружаващите цистита симптоми като болка и парене при уриниране. Червената Боровинка допринася за поддържане на правилните функции на пикочните пътища и пикочния мехур и предпазва от прилепване на бактерии по стените им. Червената боровинка е позната и използвана още от древността като ефикасно средство при инфекции на уринарния тракт и пикочните пътища, причинени главно от бактерията Escherichia Coli, намираща се в пикчния мехур (горен уринарен тракт). Червената боровинка стопира бактериалната уреаза - ензима, отговорен за разпространението на инфекцията в организма и предотвратява прикрепването на бактериите по уринарния тракт и пикочния мехур. Червевната боровинка има и силно диуретично действие, подкрепя дейността на бъбреците и спомага изчистването на организма от токсини и излишни задържани течности чрез урината. Не използвайте продукта при свръхчувствителност към някоя от съставките. Прекратете употребата на продукта при поява на нежелани реакции. При правилна употреба не се наблюдават нежелани реакции. Не превишавайте препоръчителната дозировка за дневен прием. Продуктът представлява хранителна добавка и не следва да се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Дръжте на място, далеч от достъпа на деца! Да не се съхранява при температура над 25 С.

 

 

 

 

 

 

Регистрирайте се в нашата онлайн аптека, за да получавате бюлетин с актуални промоции, сезонни предложения и информация за нови продукти. В секцията "Актуални теми" можете да се запознаете със статии по различни здравни въпроси. Разгледайте новия брой на ежемесечното ни издание 36.6 ЗА МЕН - създадено с грижа за Вашето здраве, красота и по-добър живот. В Аптеки 36.6 ние ценим Вашето мнение и се радваме на обратна връзка от нашите клиенти, защото вярваме в нашето мото: Аптеки 36.6 - винаги близо до Вас!

Още...

 

 


СЪСТАВКИ:
Концентриран сух екстракт от плодовете на американска червена боровинка (Vaccinium macrocarpon); желатин; антислепващи агенти (магнезиев стеарат, силициев диоксид).


КОЛИЧЕСТВЕНА ИНФОРМАЦИЯ    
Урохелп акут - хранителна добавка    За 1 капсула (дневна доза)
Сух екстракт от плодовете на американска червена боровинка    350 mg
Съдържание на проантоцианидини (РАС)    118 mg

 

 

Още...

 

 


За възрастни и деца над 6 години по 1 капсула на ден.

Продължителността на употреба на УРОХЕЛП АКУТ е 2-3 до 6 месеца, след което се прави кратка почивка.

 

Още...

Виж още от Vitagold