Количка

0
 
Код:  60101 
тегло  0.030 кг

Урохелп Акут за уринарния тракт и бъбреците х10 капсули

Цена: 12.90лв.
Всичко от: Vitagold
(15 глас/а)

НЯМА НАЛИЧНОСТ

VitaGold Urohelp Akut / ВитаГолд Урохел Акут е хранителна добавка за профилактика и лечение на хронични рецидивиращи цистити. Облекчава симптомите при остри уринарни инфекции. Съдържа концентриран екстракт от Американска червена боровинка.

Американска червена боровинка - богата на проантоцианидини, които възпират действието на Ешерихия Коли -  бактерията причинител на цистита. Циститът е възпаление на уретрата и пикочния мехур, причинено най-често от бактерията Ешерихия коли, намираща се в пикочния мехур (горния уринарен тракт), която при определени условия се активира и се прикрепва и развива в иначе стерилните пикочни пътища, от което се причинява инфекция. Циститът се характеризира със симптоми като болка и парене при уриниране, често уриниране, мътна и с неприятен мирис урина.


Червената боровинка стопира бактериалната уреаза - ензима, отговорен за разпространението на инфекцията в организма и предотвратява прикрепването на бактериите по уринарния тракт и пикочния мехур. Червената боровинка има и силно диуретично действие, подкрепя дейността на бъбреците и спомага изчистването на организма от токсини и излишни задържани течности чрез урината. 


Специални указания:

Хранителна добавка. Не е заместител на разнообразното хранене. Съхранявайте на място, недостъпно за деца. Да се съхранява при температура под 25°С. Използвайте преди изтичане на срока на годност.

Състав в една капсула:
Концентриран екстракт от Американска червена боровинка 350 mg - (проантоцианидини 118 mg)

 

По 1 капсула дневно.

Информирай се за горещи

промоции до -36%