Количка

0
 
Всичко от: Vitagold
Код:  60093 
тегло  0.050 кг

Омега 3 Рибено Масло за сърце, холестерол и стави 1000мг х30 капсули - Vitagold

(7 глас/а)
Цена: 7.50лв.
Уведомяване по Е-майл

Хранителна добавка, която притежава Омега-3 мастни киселини от рибено масло, спомага за правилното функциониране на опорно-двигатления апарат и за поддържането на нормални нива на холестерол в кръвта, също така подкрепя сърцето, мозъка и зрението, подобрява кръвообръщението. Рибеното масло, което се съдържа в Omega 3 Fish Oil подобрява кръвообръщението, понижава нивата на "лошия" холестерол и триглицериди в кръвта и стимулира естествената защитна функция на организма. Рибеното масло може да намали риска от инфаркт и аритмия и има изследвания, че действа противоракаво. Също така Омега-3 мастните киселини съдействат за правилното функциониране на мозъка и нервната система, подобряват действието на сърдечния мускул, регулриат сърдечния ритъм и действат благоприятно при депресии и психически заболявания. Също така Омега 3 мастни киселини подкрепят репродуктивната система и доставят силна антиоксидантна защита. Не използвайте продукта при свръхчувствителност към някоя от съставките. Прекратете употребата на продукта при поява на нежелани реакции. При правилна употреба не се наблюдават нежелани реакции.Не превишавайте препоръчителната дозировка за дневен прием. Продуктът представлява хранителна добавка и не следва да се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Дръжте на място, далеч от достъпа на деца! Да не се съхранява при температура над 25 С.

 

 

 

 

 

 

 

Регистрирайте се в нашата онлайн аптека, за да получавате бюлетин с актуални промоции, сезонни предложения и информация за нови продукти. В секцията "Актуални теми" можете да се запознаете със статии по различни здравни въпроси. Разгледайте новия брой на ежемесечното ни издание 36.6 ЗА МЕН - създадено с грижа за Вашето здраве, красота и по-добър живот. В Аптеки 36.6 ние ценим Вашето мнение и се радваме на обратна връзка от нашите клиенти, защото вярваме в нашето мото: Аптеки 36.6 - винаги близо до Вас!

Още...

 


Състав: рибено масло; желатин (капсула); влагозадържащ агент (глицерин); вода.


 

Още...

 

 


1 - 2 капсули дневно.
За да се постигне ефект, се препоръчва приемът на ВИТАГОЛД „Омега 3 рибено масло 1000" да продължи не по-малко от 2 месеца, след което може да се направи кратка почивка.

 

Още...

Виж още от Vitagold