Количка

0
 
Код:  60092 
тегло  0.050 кг

Лутеин Супер Плюс за очи и зрение х30 капсули

Цена: 16.40лв.
Всичко от: Vitagold
(17 глас/а)

НЯМА НАЛИЧНОСТ

VitaGold Lutein Super Plus / ВитаГолд Лутеин Супер Плюс е хранителна добавка за нормално функциониране на очите и зрението. Съдържа следните активни съставки:

Лутеин - естествен каротеноид с изключително силно антиоксидантно действие. Благоприятства нормалната зрителна функция и същевременно предпазва очите от увреждане. Поддържа здравето им, като повишава усвояването на микроелементи. 


Зеаксантин - каротеноид с органичен произход, има антиоксидантно действие и подпомага функцията на ретината. Действа в синергия заедно с лутеина. Те са най-важните антиоксидантни, намиращи се в окото и притежаващи свойството да поглъщат слънчевата светлина (особено синия спектър).


Екстракт от черна боровинка - има антиоксидантно действие, подпомага нощното виждане и по-лесното адаптиране към тъмнината и подобрява кръвоснабдяването.


Цинк - предпазва клетките от оксидативен стрес, благоприятства доброто състояние на косата, очите, ноктите, костите и кожата, подкрепя метаболизма и участва в процеса на деление на клетките и синтеза на белтъчини и ДНК.


Витамин С - имуностимулатор и мощен антиоксидант. Намалява умората, помага за образуването на колаген. Допринася за нормалното състояние на очите, кожата, венците, зъбите, костите, хрущялите и кръвоносните съдове. Подпомага метаболизма, участва в производството на енергия и клетъчното дишане.


Токоферол (витамин Е) - има мощно изразено антиоксидантно действие и допълва ефективността на останалите съставки.


Витамин B2 - подпомага нормалното функциониране на роговицата на окото и закрепването на колагеновите структури в нея. Стимулира метаболизма и производството на енергия, мозъка, зрението и червените кръвни телца.


За още по-голяма ефикасност и антиоксидантна активност в продукта са добавени рутин, селен и минерала мед.


Специални указания:

Хранителна добавка. Не е заместител на разнообразното хранене. Съхранявайте на място, недостъпно за деца. Да се съхранява при температура под 25°С. Използвайте преди изтичане на срока на годност.

Състав на една капсула:
Колаген хидролизат 100 mg
Витамин С 75 mg
Лутеин (20%) 35 mg (7mg чист)
Екстракт от боровинка (20% полифеноли, 18 % антоциани) 35 mg
Рутин 25 mg
Зеаксантин (10%) 20 mg (2 mg чист)
Витамин Е 18 mg α-ТЕ
Цинк 15 mg
Бета каротен (20%) 10 mg (2 mg чист)
Витамин В2 3 mg
Мед 1 mg
Селен 30 μg

 

 

 


по 1 капсула на ден.
За да се постигне ефект, се препоръчва приемът на Витаголд „Лутеин супер плюс" да продължи не по-малко от 2 месеца, след което може да се направи кратка почивка.

 

Информирай се за горещи

промоции до -36%