Количка

0
 
Код:  37468 
тегло  0.050 кг

VitaGold Фитопростал за нормално функциониране на простатната жлеза х30 капсули

Цена: 14.90лв.

Брой:

+ -
Добави в
Всичко от: Vitagold
(9 глас/а)

Vitagold Fitoprostal x30 caps. / ВитаГолд Фитопростал х30 капсули е хранителна добавка за нормално функциониране на простатната жлеза. Съдържа следните активни съставки:

Сао палмето - екстрактът от плодовете на Сао палмето притежава богато разнообразие от активни вещества - мастни киселини, растителни стероли (бета-ситостерол) и флавоноиди. Екстрактът от Сао палмето подпомага за поддържане на ниска активност на ензима 5-алфа-редукгаза.Това допринася за поддържане на нормални нива на дихидротестостерон и нормална функция на простатната жлеза. Екстрактът от Сао палмето спомага за нормална функция на пикочо-половата система и за нормална струя при уриниране. Подпомага за нормална сексуална активност и мъжка потентност.


Масло от тиквени семена - съдържа различни наситени и ненаситени мастни киселини (палмитинова, стеаринова, олеинова и линоленова), стероли и антиоксиданти, които подпомагат за нормалната функция на простатата.


Екстракт от корени на коприва - съдържа активни съставки фитостероли - бета-ситостерол. Той подпомага за поддържане на нормалните нива на дихидротестостерон и нормалната функция на простатата. Допълва действието на екстракта от Сао палмето.


Ликопен - притежава силно антиоксидантно действие и предпазва клетките от увреждането от свободните радикали. Ликопенът подпомага за нормалното функциониране на клетките.


Цинк - допринася за поддържане на нормална концентрация на тестостерон в кръвта. Подпомага нормалната функция на имунната система. Благоприятства за нормалния синтез на ДНК и за нормалния фертилитет и възпроизводство. Цинкът подпомага за нормалното протичане на метаболизма на въглехидратите, мастните киселини, витамин А и синтеза на белтъчини. Допринася за защитата на клетките от оксидативен стрес. Цинкът благоприятства за поддържане на нормалното състояние на костите, косата, ноктите, кожата и зрението.


Селен - допринася за нормалната сперматогенеза. Подпомага нормалната функция на имунната система и щитовидната жлеза. Селенът благоприятства за защитата на клетките от оксидативен стрес.


Специални указания:

Хранителна добавка. Не е заместител на разнообразното хранене. Съхранявайте на място, недостъпно за деца. Да се съхранява при температура под 25°С. Използвайте преди изтичане на срока на годност.

Състав на една капсула:
Екстракт от сао палмето (Serenoa repens) 320 mg
Масло от тиквено семе 606 mg
Екстракт от корен от коприва 35 mg
Ликопен    5 mg
Цинк 3 mg
Селен 25 µg

 

По 1 капсула дневно.

Виж още от Vitagold

Вземи Горещи Промоции

до -30%