Количка

0
 
Код:  62555 
тегло  0.050 кг

Диасан Макс при диабет и висока кръвна захар х30 капсули

Цена: 10.70лв.

Брой:

+ -
Добави в
Всичко от: Vitagold
(24 глас/а)

VitaGold Diasan Max / ВитаГолд Диасан Макс е хранителна добавка за поддържане на нормални нива на кръвната захар, холестерола и триглицеридите в кръвта и нормалното усвояване на глюкозата. Съдържа следните активни съставки:

Екстракт от цейлонска канела - богат на полифеноли, танини, флавоноиди и други полезни биоактивни вещества. Екстрактът от цейлонска канела намалява нивата на кръвната захар, лошия холестерол и триглицеридите в кръвта, от което понижава риска от развитието на сърдечни проблеми. Цейлонската канела се отличава от другите видове канела по това, че съдържа много малко кумарин - вещество, което пречи на нормалното съсирване на кръвта. Съдържащият се екстракт от цейлонска канела е на водна основа, където веществото кумарин напълно липсва.


Екстракт от Гимнема - спомага за понижаване на високата кръвна захар и благоприятства състоянието при пациенти с диабет, както и артрит. Гимнема намалява апетита към сладки храни и намалява усвояването на захар, което спомага и за контрол на телесното тегло.


Екстракт от горчив пъпеш - изобилства от полезни вещества като гликозиди, протеини, пептиди, сапунини, тритерпени и други. Гликозидите в екстракта спомагат за поддържане на нормални нива на глюкозата в кръвта и подпомагат усвояването и в тъканите, като също така намалява натрупването на излишни мазнини.


Хром Пиколинат - поддържа нормалната концентрация на глюкоза в кръвта, стимулира метаболизма, намалява апетита към сладко и  участва в синтеза на мастните киселини. Хром Пиколинат подобрява глюкозния толеранс, понижава нивата на "лошия" холестерол, като същевременно с това повишава нивата на "добрия" холестерол, подкрепя сърцето, мозъка, нервната система и повишава общото здраве и тонуса на организма.


Цинк - подобрява метаболизма на въглехидратите, мастните киселини, витамин А и синтеза на белтъчини. Цинкът осигурява антиоксидантна защита на клетките срещу вредното влияние на свободните радикали, повишава имунитета и подобрява състоянието на костите, косата, ноктите, кожата и зрението. 


Специални указания:

Хранителна добавка. Не е заместител на разнообразното хранене. Съхранявайте на място, недостъпно за деца. Да се съхранява при температура под 25°С. Използвайте преди изтичане на срока на годност.

Състав за една капсула:
Екстракт от цейлонска канела 233 mg    
Екстракт от гимнема 21 mg
Екстракт от горчив пъпеш 55 mg
Хром 91 µg 
Цинк 5 mg

 

По една капсула дневно.

Информирай се за горещи

промоции до -36%