Количка

0
 
Код:  48125 
тегло  0.060 кг

Колаген Комплекс за стави, кости, коса, кожа и нокти х60 таблетки

Цена: 13.70лв.

Брой:

+ -
Добави в
Всичко от: Vitagold
(16 глас/а)

VitaGold Collagen Complex / ВитаГолд Колаген Комплекс е хранителна добавка за нормално функциониране на ставите, костите, съединителната тъкан, скелетната мускулатура, стените на кръвоносните съдове, кожата, косата, ноктите, очите и др. Съдържа следните активни съставки:

Колаген - един от най-важните протеини, произвеждани от човешкия организъм и участва в много жизненоважни функции, като изграждането на опорно-двигателния апарат и здравословното състояние на кожата. Колагенът спомага за поддържане на нормалното състояние и еластичността на ставните връзки и съединителната тъкан и подобрява общото здраве на ставите, костите и хрущялите. Колагенът в Collagen Complex е хидролизиран, което осигурява много висока степен на резорбция от организма.


Магнезий (като магнезиев карбонат) - подобрява структурата на костите, зъбите и мускулите, действа благоприятно на нервната и сърдечно-съдовата система и повишава имунитета. Допринася за нормалната функция на нервите и мускулите, включително и сърдечния мускул. Той прави костите силни и здрави, подобрява цялата сърдечно-съдова система, регулира метаболизма, генерира енергия и спомага за поддържането на електролитния баланс. Освен това подпомага производството на хормони, правилния растеж и възстановяването на клетките. 


Калций (като калциев лактат) - един от най-важните елемнти за човешкия организъм. Калцият осигурява стабилността и здравината на човешката костна система и служи за изграждането на костите и зъбите. Малка част от калция в организма се съдържа и в кръвта, като служи за произвеждане на хормони и ензими, които участват в обмяната на веществата и в храносмилането, транспортира хранителните вещества през клетъчните мембрани, съдейства за съсирването на кръвта и за зарастването на рани и играе важна роля при мускулните контракции.


Витамин C (от ацерола) - мощен антиоксидант, който предпазва клетките от вредното влияние на свободните радикали и от оксидативен стрес и допринася за нормалното протичане на метаболитните функции. 


Специални указания:

Хранителна добавка. Не е заместител на разнообразното хранене. Съхранявайте на място, недостъпно за деца. Да се съхранява при температура под 25°С. Използвайте преди изтичане на срока на годност.

Състав на една таблетка:
Колаген - хидролизат 333,5 mg    
Аминокиселинен състав на колагеновия хидролизат:    
Аланин 29 mg    
Аргинин 27 mg
Аспарагинова к-на 20 mg    
Глутаминова к-на 37 mg
Глицин 68,7 mg
Хистидин 2 mg
Хидроксилизин 3,3 mg
Хидроксипролин 38 mg
Изолевцин 5,3 mg
Левцин 11 mg
Лизин 13 mg
Метионин 2 mg
Фенилаланин 7 mg
Пролин 44,4 mg
Серин 10,3 mg
Треонин 6 mg
Тирозин 1 mg
Валин 8 mg
Калций 19,2 mg
Прах от плодове на ацерола 10,2 mg
Магнезий 6,3 mg
Витамин С 2,5 mg

 

По 1-2 таблетки 2 пъти дневно.
 

 

Информирай се за горещи

промоции до -36%