Количка

0
 
Код:  49227 
тегло  0.060 кг

Pregnacare Original за бременни жени х30 таблетки

Цена: 26.00лв.

Брой:

+ -
Добави в
Всичко от: Vitabiotics
(27 глас/а)

Хранителна добавка за жени планиращи бременност, бременни и кърмещи жени, притежава комплекс от 19 витамини и минерали, от които Фолиева Кислеина, витамини D3 и B12, желязо и Цинк. Pregnacare Original допълват повишените нужди от хранителни вещества на бъдещата майка, доставяйки всички необходимо за правилното протичане на бременността, здравето на майката и пълноценното развитие на плода. Прегнакеър Оригинал се препоръчва за жените, които планират да забременеят, за вече бременни жени, през целия период на бременността, както и за кърмещи жени. Прегнакеър Оригинал съдържа фолиева киселина и витмаин Б12 в оптимално количество за правилното развитие на плода. Прегнакеър Оригинал доставя на женския организъм точната доза Фолиева киселина (400мг), която играе ключова роля в развитието на невралната тръба на плода. Приемът на фолиева киселина преди и по време на първите три месеца от бременността, може да предотврати образуването на вродени дефекти на невралната тръба като спина бифида. Прегнакеър Оригинал се препоръчва още преди зачеването за натрупване на запаси от нутриенти, като например желязо, при жени, които правят опити за забременяване. За разлика от повечето хранителни добавки, Прегнакеър Оригинал съдържа умерено количество желязо, тъй като високите нива на желязо не са препоръчителни, освен ако не са изришно предписани от вашия лекар. През целия период нна бременността е от изключителна важност да се набавят всички необходими хранителни вещества (а не само през първите 3 месеца).  Желязо, витамини от групата B и фолиева киселина са особено важни за кръвообразуването в по-късния период на бременността , когато майката трябва да произвежда допълнителни червени кръвни клетки за осигуряването на нова кръв за бебето. Прегнакеър Оригинал е изключително подходящ и през периода на кърмене, за да подпомогне образуването на кърма и да запълне дифицита от витамини и минерали на майката. Цинкът играе ключова роля в производството на кърма, а витамин К служи за поддържане на здравословно количество на кръвосъсирващи протеини в организма на бебето. Витамините с антиоксидантна активност в кърмата, като витамин Е, също са важни за имунната система на бебето. Прегнакеър съдържа витамин D в препоръчителната от експертите доза от 10мкг за бременни и кърмещи жени. Оптималната доза Витамин Е, препоръчана от специалистите е 4 мкг, точно колкото съдържа добавката Прегнакеър Оригинал. Витамин Е в Прегнакеър Оригинал е в натуралната си форма, която се усвоява много по-добре от майката и се пренася към плода. Не приемайте продукта при свръхчувствителност към някоя от съставките. Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Продуктът е хранителна добавка и следва да не се използва като заместител на разнообразното хранене. Препоръчва се да се съхранява на сухо, прохладно и недостъпно за деца място. Далеч от пряка слънчева светлина.

 

 

 

Микронутриенти Средно в 1 таблетка % RDA
Витамин D (400 IU) 10 mcg 200
Витамин E (Естествен източник) 20 mg 200
Витамин С 70 mg 117
Витамин В1 (Тиамин) 3 mg 214
Витамин В2 (Рибофлавин) 2 mg 125
Витамин В3 (Ниацин) 20 mg 111
Витамин В6 (Пиридоксин) 10 mg 500
Фолиева киселина 400 mcg 200
Витамин В12 6 mcg 600
Бетакаротен (естествен източник) 2 mg --
Витамин K 70 mcg --
Желязо 15 mg 121
Селен 30 mcg --
Магнезий 150 mg 50
Цинк 15 mg 100
Йод 140 mcg 93
Пантотенова киселина 6 mg 100
Биотин 150 mcg 100
Мед 1 mg --


Продуктът е блистерна опаковка като всяка таблетка е отделна, за да се предпази свежа от прикосновение с въздуха.


Vegitarians
• Без изкуствени оцветители
• Без алкохол-съдържащи консерванти
• Без лактоза
• Без мазнини
• Без сол или мая
• Не са тествани върху животни 
• Подходящ за ветегарианци

 

Pregnacare® не съдържа упойващи вещества или хормони и се произвежда в съответствие с високите фармацевтични стандарти за контрол на качеството, допълнително към тези, които обикновено се изискват за хранителните добавки.

 

 


Една таблета дневно с или веднага кслед основното хранене. Приемете с пълна чаша вода или друга напитка. Pregnacare® трябва да се приема само на пълен стомах.

Информирай се за горещи

промоции до -36%