Количка

0
 
Код:  30694 
тегло  0.060 кг

Vita Herb Простатизал Плюс при проблеми с простатата х60 таблетки

Цена: 14.10лв.

Брой:

+ -
Добави в

Хранителна добавка, която притежава комплекс от натурални екстракти от дребноцветна върбовка, леска, гръмотрън и невен. Prostatizal Plus действа благоприятно върху простатата, отделителната система и половата система на мъжете. Простатизал Плюс допринася за здравето на простатата, правилното функциониране на простатната жлеза и спомага за поддържането на нормална сексуална активност. Простатизал Плюс е ефективен при проблеми с простатата, затруднено и/или болезнено уриниране, чести позиви за уриниране и възпалителни процеси на отделителната система. Простатизал Плюс действа противомикробно, отводняващо, съдосвиващо и противовъзпалително, спомага за премахване на задържана в пикочния мехур урина и съдейства за отстраняването на пикочните инфекции. При правилна употреба продуктът няма странички ефекти и нежелани реакции. Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Да не се използва след изтичане срока на годност. Препоръчва се да се съхранява на сухо, прохладно и недостъпно за деца място. Продуктът е хранителна добавка и следва да не се използва катозаместител на разнообразното хранене.

 

 


Дребноцветна върбовка – стрък (Extr. Hb. Epilodium parviflorum) 70 mg, Леска – кори (Extr. Cort. Corylus avellanae) 60 mg, Гръмотрън – корени (Extr. Rad. Ononis spinosa) 50 mg, Невен – цвят (Extr. Fl. Calendula officinalis) 20 mg.

 

 


Простатизал Плюс се приема по 1 таблетка 2 пъти дневно след хранене. Препоръчително е продължителността на приема да не е по-малко от 3 месеца.

Информирай се за горещи

промоции до -36%