Количка

0
 
Код:  79169 
тегло  0.050 кг
Производител: Брандекс България ЕООД
Страна на произход: България
Опаковка: 60
Лекарствена форма: таблетки

Венаксин грижа за вените и капилярите х60 таблетки

Цена: 23.90лв.
(28.80лв.)

Брой:

+ -
Добави в
Всичко от: Botanic
(7 глас/а)

Venaxin Tablets / Венаксин х60 таблетки 

Предназначение:

Грижа за вените и капилярите.

Действие:

В помощ при разширени вени, хемороиди и венозна недостатъчност. Подобрява здравината, цялостта и пропускливостта на вените и капилярите.  Спомага за редуциране на възпалението и отока, особено важно при състояния като хемороиди, венозна недостатъчност и разширени вени. 

Активни съставки:

Патентован диосмин (μsmin® Plus) - благоприятства микроциркулацията, като подпомага здравината и намалява пропускливостта на капилярите. Освен това диосминът предотвратява нарушенията в микроциркулацията (намалява неутрофилната активация и ендотелните адхезионни молекули).

Висококачествен екстракт от центела азиатика - влияе чрез подобряване на: микроциркулацията, пропускливостта на капилярите при хронична венозна недостатъчност, венозния тонус.

Бромелаин с високо съдържание на GDU - комбинация от ензими, които най-често се извличат от стъблото или плода от ананас (Ananas comosus). Бромелаинът повлиява добре течимостта на кръвта. Проучване показва, че притежава специфично действие върху фибрина, но не и върху фибриногена, което увеличава пропускливостта и течимостта на веществата в кръвта без да повлиява съсирването. 

Гроздово семе с 95% проантоцианидини - спомага за по-бързото зарастване на рани, като стимулира регенерацията на наранените кръвоносни съдове. Това са важни механизми при страдащите от хемороиди и разширени вени.

Състав:

Съставки в 1 таблетка:

Диосмин (μsmin® Plus) 200 mg

Центела азиатика екстракт (Centella asiatica 20% азиатикозиди) 25 mg

Бромелаин (3000 GDU) 25 mg

Гроздово семе екстракт (Semen Vitis vinifera 95% проантоцианидини) 25 mg

Начин на употреба:

Възрастни и деца над 14 год: за нормално състояние на хемороидалния сплит – първите 5 дена 2 пъти по 3 таблетки, следващите 7 дена 2 пъти по 2 таблетки.

За добър тонус на вените – 2 пъти по 1 таблетка на ден.

Ако е необходимо, схемата на прием може да се повтаря.

Препоръчително е да се приема непосредствено преди хранене. Venaxin е подходящ за дълъг период.

Специални указания:

Хранителна добавка. Не е заместител на разнообразното хранене. Съхранявайте на място, недостъпно за деца. Да се съхранява при температура под 25°С. Използвайте преди изтичане на срока на годност.

Производител:

Брандекс България ЕООД

Страна на произход:

България

Информирай се за горещи

промоции до -36%