Количка

0
 
Код:  63023 
тегло  0.030 кг

Гастровал 15 капсули

Цена: 8.90лв.

Брой:

+ -
Добави в
Всичко от: VALENTIS
(7 глас/а)

Хранителна добавка спомагаща за подобряване на храносмилането, като стимулира производството на стомашен сок и и жлъчната секреция и предпазва клетките на черния дроб от вредни фактори, благодарение на съдържащия се ензимен комплекс и растителни съставки. Белият трън поддържа здравето на черния дроб. Жълтата тинтява традиционно се използва за улесняване на храносмилането. Глухарчето допринася за функциите на стомашно-чревния тракт. Gastroval е ефективен поради балансирания състав на активни вещества. Гастровал съдържа широк спектър от храносмилателни ензими, които са ефективни при телесна температура и запазват активност в човешкия организъм. Разлагат протеини, мазнини, въглехидрати и дори влакна. Тяхното действие се усилва, благодарение на активните вещества, съдържащи се в билкови екстракти, като по този начин Гастровал спомага за подобряване на храносмилането. Не превишавайте препоръчителната дозировка за дневен прием. Продуктът представлява хранителна добавка и не следва да се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Дръжте на място, далеч от достъпа на деца! Да не се съхранява при температура над 25 С.

Активни съставки:

Natenzym D (ензимна смес), прах от корени на жълта тинтява (Gentiana lutea), прах от корени на глухарче (Taraxacum officinale), сух екстракт от семена на бял трън (Silybum marianum) (80% силимарин). 

Помощни вещества: обвивка на капсулата - желатин, царевично нишесте, сгъстител - акациева гума, растителен магнезиев стеарат.

2 капсули съдържат: Natenzym D (ензимна смес) 150мг, прах от корени на жълта тинтява 50мг, прах от корени на глухарче 50мг, сух екстракт от семена на бял трън 50мг: силимарин 40мг.

Възрастни: 1 капсула по време на хранене два пъти дневно (не повече от 2 капсули дневно).

Информирай се за горещи

промоции до -36%