Количка

0
 
Всичко от: Uriage
Код:  50450 
тегло  0.060 кг

Uriage Bariesun XP Слънцезащитен крем за лице SPF50+ x40 мл

(11 глас/а)
Цена: 24.95лв.

Брой:

+ -
Добави в
Уведомяване по Е-майл

Крем осигуряващ много висока защита срещу UVA и UVB лъчите и свободните радикали, специално разработен за предпазване на чувствителна и свръхчувствителна кожа, обогатен с термална вода Юриаж, осигурява интензивно овлажняване, пази кожата от изсушаване, осигурява изключителна толерантност. Uriage Bariesun XP Sun Cream SPF50+ е подходящ за следоперативна защита, фотодерматози, фоточувствителност, автоимунни заболявания, пигментни нарушения. С изключително действие срещу свободните радикали, Термалната вода Uriage в продукта работи в синергия с витамините C и E, защитавайки клетъчната ДНК. С нов комплекс, последна генерация филтри, осигуряващи много висока защита срещу UV лъчите, лосионът гарантира доказана фотостабилоност и предпазва от вредното въздействие на слънчевите лъчи. Обогатен с  Aquaspongines и Термална вода Uriage, лосионът осигурява интензивна защита срещу изсушаване. Използвайте единствено за външна употреба. Избягвайте контакт с очите и използвайте преди изтичане на срока за годност. Съхранявайте на място недостъпно за деца и далеч от пряка слънчева светлина.

 
 
 
 
 

 

 

 

 

Регистрирайте се в нашата онлайн аптека, за да получавате бюлетин с актуални промоции, сезонни предложения и информация за нови продукти. В секцията "Актуални теми" можете да се запознаете със статии по различни здравни въпроси. Разгледайте новия брой на ежемесечното ни издание 36.6 ЗА МЕН - създадено с грижа за Вашето здраве, красота и по-добър живот. В Аптеки 36.6 ние ценим Вашето мнение и се радваме на обратна връзка от нашите клиенти, защото вярваме в нашето мото: Аптеки 36.6 - винаги близо до Вас!

Още...

 

 


Термална вода Uriage, Фотозащитен органо-минерален комплекс, Витамини C и E, Aquaspongines.

Още...

 


Преди излагане на слънце, нанесете обилен слой, за да покриете нужните зони. Повтаряйте регулярно, особено след изпотяване, плуване или подсушаване с хавлия. Дори когато  сте добре защитени, редуцирайте максимално излагането на слънце. Не излагайте бебетата и малките деца директно на слънце.

Още...