Количка

0
 
Код:  57465 
тегло  0.020 кг

Urgo Ургостерил Стерилни Пластири 15см / 9см х10 броя

Цена: 10.90лв.

Брой:

+ -
Добави в
Всичко от: Urgo
(14 глас/а)

Стерилни хипоалергенни пластири, които са предназначени за защита при рани  от убождания като биопсия, диализа, парентерално хранене, след операции за покриване на зашити и незашити рани. Urgosterile Sterile Plasters са с разтегаема основа, която следва линията на кожните гънки и ставите при всяко движение като това не позволява лепенката да се разлепи или разкъса. Също така пластирите са създадени от специална нетъкана и микроаерирана материя, като това предпазва от мацерация. Пластирите са хипоалергенни и могат да се прилагат дори и при най-чувствителната кожа. Пластирите ограничават опасността от поява на сепсис и е прозрачен за рентгенови лъчи. Пластирите Ургостерил не залепват към раната, имат много голяма продължителност на залепване, като същевременно с това при желание се отстраняват много лесно. Пластирите Ургостерил имат специално акрилатно залепващо покритие и са направени от полиестерни нишки. Също така пластирите са със силно абсорбираща марля, разположена на точното място и е покрита с полиетиленова мрежичка, която не залепва към раната. Всеки пластир е индивидуално опакован. Препоръчва се да се съхранява на прохладно и недостъпно за деца място. Далеч от пряка слънчева светлина.

 

 


Основа от нетъканен текстил, хипоалергенна акрилова адхезивна маса и подложка от полиестер/вискоза, покрита с полиетиленова мрежичка.

 

 

 

Раната и кожата около нея се почистват и дезинфектират. Подсушава се със стерилен компрес. Urgosterile се изважда от пликчето, като се държи за двете предпазни крила. Поставя се върху раната, като предпазните крилца постепенно се отстраняват. Ръбовете се заглаждат добре.

Urgosterile трябва да се сменя на всеки 24 до 48 часа, в зависимост от състоянието на раната.

Преди употреба проверете целостта на индивидуалната опаковка на пластира, за да сте сигурни, че е стерилен.

Виж още от Urgo

Информирай се за горещи

промоции до -36%