Запишете се за нашия нюзлетър, за да получавате специални промоционални предложения, които не можете да намерите на сайта.

Количка

0
 
Всичко от: Urgo
Код:  19699 
тегло  0.020 кг

Urgo Ургостерил Стерилни Пластири 10см / 7см х10 броя

(3 глас/а)
Цена: 7.64лв.

НЯМА НАЛИЧНОСТ

Уведомяване по Е-майл

Стерилни хипоалергенни пластири, които са предназначени за защита при рани  от убождания като биопсия, диализа, парентерално хранене, след операции за покриване на зашити и незашити рани. Urgosterile Sterile Plasters са с разтегаема основа, която следва линията на кожните гънки и ставите при всяко движение като това не позволява лепенката да се разлепи или разкъса. Също така пластирите са създадени от специална нетъкана и микроаерирана материя, като това предпазва от мацерация. Пластирите са хипоалергенни и могат да се прилагат дори и при най-чувствителната кожа. Пластирите ограничават опасността от поява на сепсис и е прозрачен за рентгенови лъчи. Пластирите Ургостерил не залепват към раната, имат много голяма продължителност на залепване, като същевременно с това при желание се отстраняват много лесно. Пластирите Ургостерил имат специално акрилатно залепващо покритие и са направени от полиестерни нишки. Също така пластирите са със силно абсорбираща марля, разположена на точното място и е покрита с полиетиленова мрежичка, която не залепва към раната. Всеки пластир е индивидуално опакован. Препоръчва се да се съхранява на прохладно и недостъпно за деца място. Далеч от пряка слънчева светлина.

 

 

 

 


 

Регистрирайте се в нашата онлайн аптека, за да получавате бюлетин с актуални промоции, сезонни предложения и информация за нови продукти. В секцията "Актуални теми" можете да се запознаете със статии по различни здравни въпроси. Разгледайте новия брой на ежемесечното ни издание 36.6 ЗА МЕН - създадено с грижа за Вашето здраве, красота и по-добър живот. В Аптеки 36.6 ние ценим Вашето мнение и се радваме на обратна връзка от нашите клиенти, защото вярваме в нашето мото: Аптеки 36.6 - винаги близо до Вас!

 

 


Основа от нетъканен текстил, хипоалергенна акрилова адхезивна маса и подложка от полиестер/вискоза, покрита с полиетиленова мрежичка.

Още...

 

 

 

Раната и кожата около нея се почистват и дезинфектират. Подсушава се със стерилен компрес. Urgosterile се изважда от пликчето, като се държи за двете предпазни крила. Поставя се върху раната, като предпазните крилца постепенно се отстраняват. Ръбовете се заглаждат добре.

Urgosterile трябва да се сменя на всеки 24 до 48 часа, в зависимост от състоянието на раната.

Преди употреба проверете целостта на индивидуалната опаковка на пластира, за да сте сигурни, че е стерилен.

Още...

Виж още от Urgo