Количка

0
 
Всичко от: Urgo
Код:  44342 
тегло  0.035 кг

Urgo Ургопор Хипоалергенен Микропорест Лейкопласт 5см х5 метра

(5 глас/а)
Цена: 7.00лв.

НЯМА НАЛИЧНОСТ

Уведомяване по Е-майл

Хипоалергенен лейкопласт, който се прикрепва към различни видове превръзки, марли и медицински пособия. Подходящ е и за най-чувствителната и деликатна кожа, прилага се при алергична, крехка и нежна кожа, както и за хора от всички възрасти - бебета, деца, пациенти в старческа възраст. Urgopore Plaster е микро аериран, което дава възможност на кожата да диша и предотвратява мацерацията. Ургопор е направен на гъвкава, нетъкана, микропореста хартиена основа и е прозрачен за рентгенови лъчи. Ургопор е лесен и удобен за поставяне и се отстранява бързо, безопасно и безболезнено. Препоръчва се да се съхранява на прохладно и недостъпно за деца място. Далеч от пряка слънчева светлина.

 

 

 

 


 

Регистрирайте се в нашата онлайн аптека, за да получавате бюлетин с актуални промоции, сезонни предложения и информация за нови продукти. В секцията "Актуални теми" можете да се запознаете със статии по различни здравни въпроси. Разгледайте новия брой на ежемесечното ни издание 36.6 ЗА МЕН - създадено с грижа за Вашето здраве, красота и по-добър живот. В Аптеки 36.6 ние ценим Вашето мнение и се радваме на обратна връзка от нашите клиенти, защото вярваме в нашето мото: Аптеки 36.6 - винаги близо до Вас!

 

 

 

Гъвкава, нетъкана, микропореста хартиена основа.

Хипоалергенно залепващо покритие.

Още...

 

 


Почистете, дезинфекцирайте, изплакнете и внимателно подсушете раната и мястото около нея. Поставете Urgoporе plaster и подменяйте най-малко 2 пъти на ден.

Още...

Виж още от Urgo