Количка

0
 
Всичко от: Urgo
Код:  44126 
тегло  0.020 кг

Urgo Ургофилм Хипоалергенен Прозрачен Лейкопласт 2.5см х5 метра

(4 глас/а)
Цена: 3.90лв.

НЯМА НАЛИЧНОСТ

Уведомяване по Е-майл

Хипоалергенен копринен лейкопласт с прозрачен цвят, който е предназначен за прекрепяне на различни видове превръзки, марли и медицински пособия. Подходящ е и за най-чувствителната кожа. Urgofix Plaster представлява здрава копринена лента с изключително добра поносимост. Лейкопластът прилепва перфектно върху добре почистена и подсушена кожа. Ургофикс е лесен и удобен за поставяне и се отстранява бързо, безопасно и безболезнено. Да не се прилага директно върху рани. Препоръчва се да се съхранява на прохладно и недостъпно за деца място. Далеч от пряка слънчева светлина.

 

 

 

 


 

Регистрирайте се в нашата онлайн аптека, за да получавате бюлетин с актуални промоции, сезонни предложения и информация за нови продукти. В секцията "Актуални теми" можете да се запознаете със статии по различни здравни въпроси. Разгледайте новия брой на ежемесечното ни издание 36.6 ЗА МЕН - създадено с грижа за Вашето здраве, красота и по-добър живот. В Аптеки 36.6 ние ценим Вашето мнение и се радваме на обратна връзка от нашите клиенти, защото вярваме в нашето мото: Аптеки 36.6 - винаги близо до Вас!

 

 


Основа: микроперфориран полиетилен с адхезивно покритие 
Опаковка: Пластмасова ролка с пластмасово покритие.

Още...

 

 


Почистете, дезинфекцирайте, изплакнете и внимателно подсушете раната и мястото около нея. Поставете Urgofilm plaster подменяйте най-малко 2 пъти на ден.

Още...

Виж още от Urgo