Количка

0
 
Код:  22415 
тегло  0.050 кг

Urgo Ургодерм Хирургически лейкопласт 5см х10 метра

Цена: 8.40лв.

Брой:

+ -
Добави в
Всичко от: Urgo
(8 глас/а)

Хирургичен хипоалергенен адхезивен лейкопласт, който е предназначен за закрепване на всякакви превръзки след хирургична намеса, за закрепване на дренажи и катетри и за фиксиране на превръзки, марли и други превързочни материали, които не трябва да се разместват. Urgoderm Surgical Plaster може да се прилага по кожните гънки, без да създава неудобство и дискомфорт, благодарение на разтегаемата основа, която следва линията на кожните гънки и ставите при всяко движение. Хипоалергенното залепващо покритие на Ургодерм позволява употреба и при най-чувствителната кожа, както и в педиатрията върху изключително деликатната детска кожа, както и за хора в старческа възраст (гериатрия) с декубитални рани в областта на ствите. Също така Ургодерм е създаден от специална нетъкана и микроаерирана материя, като това предпазва от мацерация. Ургодерм е изключително лесен и удобен за употреба, благодарение на 2-те хартиени крилца. Препоръчва се да се съхранява на прохладно и недостъпно за деца място. Далеч от пряка слънчева светлина.

 

 


Ургодерм съдържа:

Основа - еластичен, нетъкан полиестер, хипоалергенна акрилова адхезивна маса. Покрит е с предпазна, печатно разграфена хартия, която се отстранява преди употреба. 

 

 


Ургодерм се прилага по предназначение, в зависимост от манипулацията или състоянието на пациента. Може да се ползва и в домашни условия. 

Виж още от Urgo

Информирай се за горещи

промоции до -36%