Количка

0
 
Код:  64443 
тегло  0.050 кг

Urgo Филмогел Писалка при пъпки х1 брой

Цена: 25.90лв.
Всичко от: Urgo
(10 глас/а)

НЯМА НАЛИЧНОСТ

Филмогел, който се намира под формата на удобна писалка (стик), подходящ е за премахване на пъпки и намалява риска от възпаление и получаване на белег. Филмогелът се нанася локално върху пъпката и образува специален защитен филм с 8-часово действие. Urgo Filmogel Pimples Pen  създава специален невидим щит върху пъпката, който не позволява замърсяване, докосване и изстискване на пъпката, което може да причини инфекция. Филмогелът е невидим и не се усеща, като спокойно върху него може да се нанася грим. Филмогелът изчиства кожата, действа срещу бактерията, причинител на пъпката, осигурява завяхване и от там отстраняване на пъпката. Формулата на Урго Филмогел съдържа салицилова киселина и масло от чаено дърво, на които се дължи ефективното действие на продукта. Урго Филмогел е изключително удобен за употреба и има специален силиконов накрайник, който може да се почиства. Препоръчва се да се съхранява на прохладно и недостъпно за деца място. Далеч от пряка слънчева светлина.

 

 

 


Alcohol denat, aqua, hydroxypropylcellulose, glycerin, salicylic acid, melaleuca alternifolia leaf oil, limonene.

 

 


►Завъртете бавно с въртеливо движение края на писалката, за да може филмогелът да изтече, след това нанесете върху пъпката.
►Нанасяйте старателно, за да се покрие пъпката и оставете да изсъхне за няколко минути. Може да усетите слабо изтръпване, което е свързано с ефективността на продукта.
►Филмогелът може да бъде отстранен с вода.
►Може да се нанася върху пъпката до 14 дни.

Виж още от Urgo

Информирай се за горещи

промоции до -36%