Количка

0
 
Код:  42698 
тегло  0.020 кг

Urgo Филмогел при Увредени Нокти 3,3 ml

Цена: 25.30лв.
Всичко от: Urgo
(13 глас/а)

НЯМА НАЛИЧНОСТ

Филмогел, който се прилага директно върху нокътната плочка, увредена в следствие от гъбични инфекции или претърпени травми. Urgo Filmogel for Damaged Nails образува специален защитен филм, който прониква дълбоко в нокътя, изчиства го, стимулира възстановителните и регенериращите процеси и подхранва и заздравява нокътя. Урго Филмогел се препоръчва за употреба при първи симптоми на увреждане до пълното изчезване на проблема. Урго Филмогел при увредени нокти се прилага всекидневно върху добре почистени и сухи нокти. Да не се прилага върху никаквии рани. Съветваме Ви да се посъветвате с лекар, ако: долната част на нокътя (матрицата) изглежда увредена, нокътят Ви е черен, без да сте получавали травма, страдате от диабет или имунна недостатъчност. Ако един нокът на ръцете или на краката е широко засегнат или са засегнати няколко нокътя, може да се наложи прием на допълнително лечение през устата. Моля консултирайте се с Вашия лекар или фармацевт. Препоръчва се да се съхранява на прохладно и недостъпно за деца място. Далеч от пряка слънчева светлина.

 

 


Хидроксипропилхитозан,Дестилирана вода,Алкохол,Пироктон оламин (Octopirox®) 0,5%.

 

 

 

Урго Увредени Нокти, филмогел сe нанася ежедневно и лесно върху чисти и сухи нокти. Четката позволява перфектно нанасяне по цялата повърхност на нокътя и по околната кожна повърхност. Урго Нокти, филмогел се нанася и под свободния ръб на нокътя.

Урго филмогел за увредени нокти е незабележим и без мирис, изсъхва много бързо, прониква в структурата на нокътя и не изисква нито пилене, нито разтворител, за да бъде отстранен.

Приложението е просто и бързо, но ефективността зависи и от Вашата упоритост и постоянство. Филмът е водоразтворим, затова препоръчваме да се нанася вечер преди лягане, за да се задържи върху ноктите възможно най-дълго.

Урго Увредени Нокти, филмогел не е лак. Можете да нанасяте козметичен цветен лак за нокти върху защитния филмогел. Не забравяйте да отстраните лака, преди отново да нанесете Урго Увредени Нокти, филмогел.


Практически съвети:


Поддържайте ноктите ниско изрязани.

Винаги след измиване подсушавайте добре краката.

Обръщайте особено внимание на гънките между пръстите на краката.

Не споделяйте хавлиената си кърпа с други членове на семейството.

Носете памучни чорапи и обувки от естествена кожа.

Избягвайте носенето на тесни обувки.

Винаги носете джапанки когато сте в басейн, съблекалня, сауна и др. обществени места

Виж още от Urgo

Информирай се за горещи

промоции до -36%