Количка

0
 
Код:  45142 
тегло  0.015 кг

Urgo Филмогел при Херпеси х3 мл

Цена: 15.80лв.

Брой:

+ -
Добави в
Всичко от: Urgo
(12 глас/а)

Филмогел, който премахва и спира развитието на херпеса, намалява съпътстващите го симптоми като щипене, парене, дразнене, сърбеж и  не позволява разпространението на херпеса. Също така Urgo Filmogel Cold Sore ускорява цикатризацията, стимулира образуването на коричка и води до по-бързото заличаване на херпеса и възстановяването на кожната тъкан. Урго при херпеси образува специален защитен филм върху херпеса, който не позволява замърсяване, докосване и допълнително инфектиране. Урго Филмогел при херпеси е ефикасен за третиране на херпеса във всичките му стадии. Урго Филмогел е в специална алуминиева тубичка и с 24 апликатора за еднократна употреба. Продуктът не трябва да се прилага при херпесни ранички върху устните с диаметър над 1см. В такива случаи трябва да отидете на лекар. След прилагане се появява щипене, което преминава бързо. Използвайте само за херпес на устните. Апликаторите са за еднократна употреба и не трябва да се използват повторно. Не пушете по време на прилагане, преди продуктът да е изсъхнал напълно или в близост до отворения флакон. Продуктът е течен и лесно възпламеним. Препоръчва се да се съхранява на прохладно и недостъпно за деца място. Далеч от пряка слънчева светлина.

 

 


Урго филмогел при херпеси съдържа:

Целулозен дериват, минерална киселина, карбоксилова киселина, растително олио, алкохол и вода.
Благодарение на прозрачния и мек филмогел, продуктът изолира перфектно херпеса 

 

 

 

Нанесете върху чиста кожа необходимата доза Урго филмогел при херпеси върху мехурчето с помощта на апликатора за еднократна употреба. Може да усетите леко щипене и парене, които бързо отминават.

-Изчакайте да изсъхне 1 или 2 минути. Времето за изсъхване зависи от количеството нанесен продукт.

-Върху мехурчето се образува прозрачен филм.

-Още при поява на първите симптоми (щипене, парене, сърбеж) продуктът може да се използва до 4 пъти дневно, за да се ограничи появата на мехурче.

-За продължаване на лечението, нанасяйте продукта отново върху кожата и устните: 2 до 4 пъти дневно.

- Продължете с лечението до пълната цикатризация на раничката. Този продукт е създаден за практично, лесно и хигиенично приложение; може да го носите със себе си: за целта вие разполагате със специална алуминиева туба, в която можете да прибирате флакона и апликатор за еднократна употреба.


Хигиенни правила, които трябва да се спазват при херпес:


Внимание: За да се избегнат всякакви рискове от автозараза или заразяване на Ваш близък, трябва да спазвате следните правила за хигиена:

-Избягвайте да целувате близките си, а малките деца изобщо.
-Грижливо измивайте ръцете си при допир с херпеса.
-Не търкайте очите и клепачите.
-Ако носите контактни лещи, не ги овлажнявайте със слюнка.
-Избягвайте пипането или триенето на херпеса.

Виж още от Urgo

Информирай се за горещи

промоции до -36%