Количка

0
 
Код:  26768 
тегло  0.100 кг

Urgo Водоустойчив Миещ се пластир 20мм / 72мм х300 броя

Цена: 30.00лв.

Брой:

+ -
Добави в
Всичко от: Urgo
(6 глас/а)

Хипоалергенен пластир, който е предназначен за защита на различни видове повърхностни рани, позволява свободно движение, дори и приложен на неудобни места. Urgo Aqua-Protected Washable Plaster осигурява дълготрайна защита на раната, не позволява достъп на бактерии, микроорганизми и замърсявания, което може да доведе до инфекция. Пластирът Урго са със специален филм върху марлята, което не позволява залепване и контакт на откритата рана с лепенката. Пластирите са микроперфорирани, което позволява през изключително фините дупчици да преминава единствено въздух, който дава възможност на раната да диша и предотвратява опасността от мацерация. Пластирите са водоустойчиви и не пропускат вода дори при къпане. Пластирите трябва да с еподменят най-малко 2 пъти на ден. Препоръчва се да се съхранява на прохладно и недостъпно за деца място. Далеч от пряка слънчева светлина.

 

 

 

Антисептична подложка: Незалепваща подложка, импрегнирана с антисептичен разтвор (бензалкониев хлорид: 960 mg/m), който действа като антимикробна защита за малки рани.

 

 


Почистете, дезинфекцирайте, промийте и подсушете внимателно раната и мястото около нея. Когато поставяте пластира, внимателно притиснете ъглите. Подменяйте Урго Миещ се пластир най-малко два пъти на ден.

Виж още от Urgo

Информирай се за горещи

промоции до -36%