Количка

0
 
Код:  26768 
тегло  0.100 кг

Urgo Водоустойчив Миещ се пластир 20мм / 72мм х300 броя

Цена: 30.00лв.

Брой:

+ -
Добави в
Всичко от: Urgo
(8 глас/а)

Urgo Aqua-Protected Washable Plaster / Урго Водоустойчив Миещ се пластир 20мм / 72мм х300 броя

Предназначение:

Хипоалергенен пластир с антисептично действие, който осигурява бърза и ефикасна защита на различни видове повърхностни рани. 

Действие:

Осигурява дълготрайна защита на раната, не позволява достъп на бактерии, микроорганизми и заммърсявания, което може да доведе до инфекция. Пластирът Урго са със специален филм върху марлята, което не позволява залепване и контакт на откритата рана с лепенката. Пластирите са микроперфорирани, което позволява през изключително фините дупчици да преминава единствено въздух, който дава възможност на раната да диша и предотвратява опасността от мацерация. Пластирите са водоустойчиви и не пропускат вода дори при къпане. Пластирите трябва да се подменят най-малко 2 пъти на ден.

Състав: 

Антисептична подложка: Незалепваща подложка, импрегнирана с антисептичен разтвор (бензалкониев хлорид: 960 mg/m), който действа като антимикробна защита за малки рани.

Начин на употреба:

Почистете, дезинфекцирайте, промийте и подсушете внимателно раната и мястото около нея. Когато поставяте пластира, внимателно притиснете ъглите. Подменяйте Урго Миещ се пластир най-малко два пъти на ден. 

Специални указания:

За външна употреба. Съхранявайте на място, недостъпно за деца. Да се съхранява при температура под 25°С. Използвайте преди изтичане на срока на годност.

Производител:

Urgo

Страна на произход:

Франция

Виж още от Urgo

Информирай се за горещи

промоции до -36%