Количка

0
 
Код:  75292 
тегло  0.050 кг
Производител: Aflofarm
Страна на произход: Полша
Опаковка: 30
Лекарствена форма: таблетки

Трависто за храносмилателната система х30 таблетки

Цена: 13.90лв.

Брой:

+ -
Добави в
Всичко от: Aflofarm
(2 глас/а)

Travisto Tablets / Трависто за храносмилателната система х30 таблетки

Предназначение:

Преработване на мазнините и поддържане на здрава храносмилателна система.

Действие:

Подпомага черния дроб, жлъчните пътищя и секрецията на храносмилателните сокове. Елиминира излишните газове. Подкрепя функцията на червата и стомаха. Поддържа здрава храносмилателната система. Допринася за обработването на мазнините.

Активни съставки:

Екстракт от мента - подпомага храносмилането и правилното функциониране на стомашно-чревния тракт и спомага за поддържането на здрав стомах.

Екстракт от листа от артишок - допринася за правилното функциониране на стомашно-чревния тракт, стимулира секрецията на храносмилателни сокове и спомага за поддържането на здрав черен дроб. Той допринася за комфорта на червата.

Екстрактът от плод от копър - подпомага храносмилането, елиминирането на газовете и подпомага правилното храносмилане на мазнините.

Екстрактът от куркума - помага за поддържането на правилното функциониране на черния дроб и предотвратява натрупването на мазнини.

Състав: 

Състав в 2 таблетки - Екстракт от мента 100 mg, Екстракт от листа от артишок 24 mg, Екстракт от плодове от копър 40 mg, Екстракт от куркума 200 mg.

Начин на употреба:

1 таблетка 2 пъти дневно по време на или след хранене.

Специални указания:

Хранителна добавка. Не е заместител на разнообразното хранене. Съхранявайте на място, недостъпно за деца. Да се съхранява при температура под 25°С. Използвайте преди изтичане на срока на годност.

Производител:

Aflofarm

Страна на произход:

Полша

Информирай се за горещи

промоции до -36%