Количка

0
 
Код:  46098 
тегло  0.400 кг
Производител: Hartmann AG
Страна на произход: Германия

Thermoval Baby Безконтактен термометър за бебета

Цена: 69.90лв.
(85.00лв.)

Брой:

+ -
Добави в
Всичко от: HARTMANN AG
(19 глас/а)

Hartmann Thermoval Baby 3in1 Thermometer / Хартман Термовал Бейби 3в1 Безконтактен термометър за бебета 

Предназначение:

Безконтактен термометър за измерване на телесна температура, температура на течности и помещения.

Функции:

Термометър с инфрачервен сензор. Работи в два режима: измерване на телесна температура с диапазон от 34.0 °C до 42.2 °C и измерване на температура на въздух и течности с диапазон от 0⁰ до 100⁰ С.

Измерва телесната температура без докосване и без издаване на звуков сигнал. Време за измерване - 3 секунти. Има автоматично изключване. Функцията „Памет” съхранява последните 10 измервания. При висока температура екранът се оцветява в червено.

Съдържание:

Термометър, кутия за съхранение, 3- годишна гаранция от датата на закупуване.

Начин на употреба:

Термометърът се включва и се насочва към средата на челото на разстояние 3 - 5 cm. Натиска се бутона "scan" и се появява кръгла синя точка. Ако термометърът е прекалено отдалечен (повече от 5 cm) синята точка е размазана, безформена. Като се появи синята точка, термометърът се придвижва в посока от средата на челото към едно от слепоочията. Резултатът е готов след 3 секунди, а светлината от синята позиционираща точка изгасва.

Измервате температурата винаги на едно и също място. В противен случай може да има разминаване на стойностите. 30 минути преди измерване термометърът и лицето, чиято температура ще бъде измерена, трябва да бъдат в помещение на стайна температура. За по- точно измерване, трябва да бъде почистено челото. Не е препоръчително измерването на температурата на бебе по време или непосредствено след кърмене.

Специални указания:

За външна употреба. Съхранявайте на място, недостъпно за деца. Да се съхранява при температура под 25°С. Използвайте преди изтичане на срока на годност.

Производител:

Hartmann AG

Страна на произход:

Германия

Информирай се за горещи

промоции до -36%