Taotronics AD007 Арома дифузер 120 ml 6900

0
0 ревюта
Код на продукта:6970651389516
Тегло: 0.5 кг

Taotronics AD007 Арома дифузер 120 ml 6900

0
0 ревюта
Код на продукта:6970651389516
Тегло: 0.5 кг
54,90 лв.
Този продукт не е наличен в момента
Уведоми ме при наличност
Твоите данни
Безплатна доставка при поръчка над 50лв. до 1 кг.
Безплатна доставка при поръчка над 50лв. до 1 кг.
Подарък тестери при всяка ваша поръчка
Подарък тестери при всяка ваша поръчка
Информация за продукта

Taotronics AD007 Аroma Diffuser 6900 / Таотроникс Арома дифузер 6900 120 ml 

Предназначение:

Мини дифузер 120 мл за етерични масла.

Характеристики:

Цветна релаксираща нощна светлина:

С натискането на бутон светлините се включват и променят цвета си. Могат да се настроят на постепенно редуване или едноцветен фиксиран режим. Успокояващите 5 светодиода правят този мини дифузер на етерично масло да изглежда невероятно за детската спалня. Два режима на пускане на дим: Непрекъснатият режим осигурява интензивна ароматерапия в продължение на 4 часа, докато режима на Старт-Стоп разделя времето на работа на периоди и го удължава до 8 часа. С този мини дифузер и благодарение на етерични масла можете да повишите настроението си. Идеално решение, за да разкарате неприятните миризми на цигари и домашни любимци. 

Без BPA и Автоматично изключване, когато няма вода в резервоара

Ултразвуковия дифузер на Taotronics за етерични масла е изработен от PP-материал и не съдържа вредни материали. Има вградена функция за автоматично изключване, когато нивото на водата стигне минимума. Можете да се чувствате в пълна безопасност, че въздуха който той произвежда няма вредни съставки.

Портативен въздушен дифузер за етерични масла

Проектиран е да бъде супер компактен с размер, колкото мобилен телефон, така че да можете лесно да го вземете на командировки или ваканция и да го поставите в малката хотелска стая.

Усъвършенствана ултразвукова техника

Благодарение на ултразвуковата технология. Този мини дифузер разтваря етеричните масла, като по този начин подобрява качеството и влагата на въздуха около вас с лек и успокояващ аромат.

Успокояващ режим на LED светлина

Открийте зашеметяващите 5 LED цвята по иновативен и допълнително успокояващ начин: с режима на дишане. Насладете се на всеки нюанс на цветовете, докато те "дишат" от светло към тъмно, преди да преминете към следващия цвят. Или пък изберете любимия си цвят и се отдайте на пълен релакс, докато гледате как светлината променя своята дълбочина.

Модел: ТТ-AD007

Изход зарядно: 24V / 500mA

Мощност: 8W

Време на работа: Около 4 ч (Силен дим),Около 8ч (Слаб дим)

Изходящ дим: 17 мл (Силен дим),33 мл (Слаб дим)

Водоен резервоар: 120 мл

Ултразвукова честота: 2.3 - 2.5 Mhz 

Начин на употреба:

Добавете вода към резервоара и след това добавете етерично масло, до маркираното място на тръбичката или докато не започне изпаряването. Ако не усещате аромат, съотношението между водата и маслото е неправилно. Добавете достатъчно етерично масло, както е описано в ръководството. Препоръчва се да използвате пречистена или дестилирана вода.

Специални указания:

За външна употреба. Съхранявайте на място, недостъпно за деца. Да се съхранява при температура под 25°С. Използвайте преди изтичане на срока на годност.

Производител:

Smart Style

Страна на произход:

САЩ

Пълно описаниеСкрий описанието
Бъди първи и напиши ревю ;)
Избери звезда, за да оцениш продукта.
Твоята оценка
Полезни статии за Дифузери