Количка

0
 
Код:  43737 
тегло  0.070 кг

SVR Ecran Минерал тониран слънцезащитен крем за нетолерантна кожа SPF50 x50 мл

Цена: 30.80лв.
Всичко от: SVR
(14 глас/а)

НЯМА НАЛИЧНОСТ

Тониран слънцезащитен крем от гамата Solaires, специално за нетолерантна кожа, също така и при фоточувствителност, след химичен и лазерин пилинг, предпазващ ефективно от вредните UV лъчи, осигуряващ максимален комфорт на нетолерантната кожа през целия ден. Кремът предпазва от вредните ултравиолетови и инфрачервени лъчи. Високата защита осигурява ефективно предпазване на кожата от нейното преждевременно стареене, предизвикано от прекалено излагане на слънце и фактори, свързани с вредното влияние околната среда и начина на живот. Продуктът е базиран на иновативния комплекс от три активни съставки: широкоспектърен, фотостабилен UVA/UVB филтър, който осигурява много висока и ефективна защита; естествен бифлавоноид – мощен антиоксидант, който защитава клетъчната ДНК и овлажняващ агент, който поддържа нивото на хидратация на кожата за дълго време. Ползвайте единствено за външна употреба. Избягвайте контакт с очите и използвайте преди изтичане на срока за годност. Съхранявайте на място недостъпно за деца и далеч от пряка слънчева светлина.

 


Продуктът е базиран на иновативния комплекс от три активни съставки: широкоспектърен, фотостабилен UVA/UVB филтър, който осигурява много висока и ефективна защита; естествен бифлавоноид – мощен антиоксидант, който защитава клетъчната ДНК и овлажняващ агент, който поддържа нивото на хидратация на кожата за дълго време.
 

 


Нанася се обилно и равномерно върху лицето, шията и деколтето 15-20 минути преди излагане на слънце. Използването на по-малко продукт намалява нивото на защита. Нанасяйте често, особено след потене, плуване или подсушаване с хавлия.

Информирай се за горещи

промоции до -36%