Количка

0
 
Код:  70511 
тегло  0.100 кг

Стрепсилс Интензив за облекчаване на болезнено и възпалено гърло х24 таблетки

Цена: 12.75лв.

Брой:

+ -
Добави в
Всичко от: A&D Pharma
(16 глас/а)

Таблетки за смучене предназначени при болезнено и възпалено гърло с вкус на мед и лимон. Strepsils Intensive осигурява измерим успокояващ и покриващ ефект на 2-та минута. Половин час след приемане на таблетката се наблюдава облекчение на болката и намаление на дразненето в гърлото. Действието продължава до 4 часа след приемането на таблетката за смучене. Активното вещество на продукта - флурбипрофен принадлежи към групата на нестероидните противовъзпалителни лекарствени продукти (НСПВС), които намаляват възпалението и облекчават болката.


Специални указания:

Лекарствен продукт без лекарско предписание. Преди употреба прочетете листовката. Съхранявайте на място, недостъпно за деца. Да се съхранява при температура под 25°С. Използвайте преди изтичане на срока на годност.

Активното вещество е: флурбипрофен 8,75 мг.

Другите съставки са: захароза, глюкозен сироп, мед, макрогол 300, аромат на лимон, калиев хидроксид, левоментол.
Всяка таблетка за смучене съдържа 2,5 грама въглехидрати.

Препоръчва се лекарствения продукт да се приема максимум за 3 дни.
 Възрастни: Една таблетка за смучене през 3-6 часа. Да не се приемат повече от 5 таблетки за 24 часа.
 Деца над 12 години: Една таблетка за смучене през 3-6 часа. Да не се приемат повече от 5 таблетки за 24 часа.
 Деца под 12 години: Не е показан за деца под 12 години.
 Пациенти в старческа възраст: Пациентите в старческа възраст са с повишен риск от сериозни последствия от нежелани реакции.
 Чернодробна или бъбречна недостатъчност: При пациенти с леко до умерено нарушение на чернодробната или бъбречната функция не е необходимо понижаване на дозата. При пациенти с тежка чернодробна или бъбречна недостатъчност флурбипрофен е противопоказан (виж т. 4.3).

 Начин на приложение: За оромукозно приложение. Да се смуче/разтваря бавно в устата. Както всички други таблетки за смучене, за да се избегне локално дразнене Стрепсилс Интензив таблетки за смучене трябва да се движат в устата докато се смучат. Ако се появи дразнение в устата, лечението трябва да се прекрати.
 Ако Вашето гърло не се подобри след лечение от 3 дни или симптомите се задълбочат, или се появят нови, консултирайте се с лекар или фармацевт.
 Ако сте използвали повече от необходимата доза Стрепсилс Интензив.
 Ако сгрешите и приемете повече таблетки от посочената доза или ако дете под 12 години приеме Стрепсилс Интензив таблетки, уведомете незабавно Вашия лекар. Вземете опаковката и листовката със себе си.
 Симптомите при предозиране могат да включват гадене, повръщане, главоболие, световъртеж, сънливост и замъглено виждане.

Информирай се за горещи

промоции до -36%