Количка

0
 

Срокове на доставка

 

Уважаеми клиенти,

 

Поради обявеното извънредно положение, висока натовареност и увеличения брой поръчки на 366.BG:

 

- Временно поръчките на клиенти ще бъдат обработвани и пакетирани в рамките на 5 до 7 работни дни.

 

- Заради динамичната ситуация е възможно наличността на дадени продукти да свърши за минути. Молим да проявите търпение и разбиране към отдел „Продажби“, които работят на пълни обороти, за да получите желаните от Вас продукти!

 

- Огромният интерес и поток от запитвания затруднява приемането на всички обаждания по телефона, затова екипът на Онлайн Аптека 36.6 Ви моли да изпратите запитванията си на нашия имейл адрес – e-shop@366.bg или на нашата фейсбук страница Аптеки 36.6. Екипът ще Ви отговори при първа възможност!

 

- Потвърждение за Вашата поръчка получавате на посочения от Вас имейл адрес и отново на него получавате известие когато пратката е предадена на куриер. Нашите оператори не звънят на посочения от Вас телефон за потвърждение на вашата поръчка. Телефонът се предоставя, за да се свържем с Вас при необходимост от уточнения по заявката и за да го предоставим на куриерската фирма като връзка с Вас.

 

- Напомняме, че поръчките до офис на Speedy трябва да бъдат приети до 7 работни дни от датата на доставка. След изтичането на този срок, поръчката се анулира и връща към подател.

 

Благодарим Ви, че сте наши клиенти!

 

Аптеки 36.6,

Винаги близо до Вас!

Информирай се за горещи

промоции до -36%