Количка

0
 

Срокове на доставка

 

Уважаеми клиенти,

 

Поради обявеното извънредно положение, висока натовареност и увеличения брой поръчки на 366.BG:

 

- Поръчаните продукти се доставят с куриер от Speedy на посочен адрес за доставка до 5 работни дни, с изключение на местата, които се обслужват по график.

 

- Срокът за доставка може да бъде удължен в почивни дни и официални празници, като 366.BG си запазва правото едностранно, без да информира потребителя, да удължава посочените срокове до 7 дни.

 

- Поръчки, направени в работен ден след 14:00 ч. започват да се обработват на следващия работен ден.

 

- Поръчки, направени след 14:00 ч. в петък (или последен работен ден, преди поредица почивни) започват да се обработват в понеделник (или на първият възможен работен ден).

 

- 366.BG не носи отговорност в случай, че забавянето се дължи по вина на куриера, извършващ доставката.

 

- Заради динамичната ситуация е възможно наличността на дадени артикули да свърши за минути. Молим да проявите търпение и разбиране към отдел „Продажби“, които работят на пълни обороти, за да получите желаните от Вас продукти!

 

- Огромният интерес и поток от запитвания затруднява приемането на всички обаждания по телефона, затова екипът на Онлайн Аптека 36.6 Ви моли да изпратите запитванията си на нашия имейл адрес – e-shop@366.bg или на нашата фейсбук страница Аптеки 36.6. Екипът ще Ви отговори при първа възможност!

 

- Потвърждение за Вашата поръчка получавате на посочения от Вас имейл адрес. В случай, че е необходимо да уточним подробности, касаещи наличност на поръчаните продукти или промяна в срока за доставка, ще се свържем с Вас на телефонния номер, посочен в поръчката. Когато поръчката е предадена на куриер ще получите e-mail от нас с номер на товарителницата и ще можете да проследите движението на Вашата поръчка.

 

- Молим всички наши клиенти да използват прегледа си пред куриера, за да се уверят, че продуктите са транспортирани без увреждания! В случай, че стоката е повредена, куриерът е длъжен да издаде двустранен протокол за увредена пратка, който ще гарантира повторното изпълнение на поръчката Ви или възстановяване на заплатена сума.

 

- Напомняме, че поръчките до офис на Speedy трябва да бъдат приети до 7 работни дни от датата на доставка. След изтичането на този срок, поръчката се анулира и връща към подател.

 

Благодарим Ви, че сте наши клиенти!

 

Аптеки 36.6,

Винаги близо до Вас!

Информирай се за горещи

промоции до -36%