Количка

0
 
Код:  70620 
тегло  0.480 кг
Производител: Solgar
Страна на произход: САЩ

Solgar Калций, магнезий и цинк 2 броя х 100 таблетки

Цена: 28.90лв.

Брой:

+ -
Добави в
Всичко от: Solgar
(11 глас/а)

Комплектът съдържа:

Solgar Calcium Magnesium Plus Zinc  / Солгар Калций, магнезий и цинк 2 броя х 100 таблетки

Предназначение:

Кости.

Действие:

Oсигурява градивни елементи, които спомагат за поддържането на здрави кости и зъби. Поддържа здравето на опорно-двигателния апарат и нервната система. Играе важна роля в образуването на протеини и здрави мускулни функции. Тази формулировка съдържа и цинк, минерал, който играе роля в синтеза на колаген в костната тъкан. Адекватният калций като част от здравословната диета, заедно с физическата активност, може да намали риска от остеопороза в по-късния живот.

Активни съставки:

Калции, Магнезии, Цинк.

Състав: 

Calcium 1000mg, Magnesium 400mg, Zinc 15mg, Microcrystalline Cellulose, Vegetable Cellulose, Citric Acid, Vegetable Magnesium Stearate, Vegetable Glycerin, Titanium Dioxide (color), Vegetable Stearic Acid.

Начин на употреба:

Като хранителна добавка за възрастни, приемайте по две (2) таблетки дневно, за предпочитане с храна, или по указание на здравен специалист.

Специални указания:

Хранителна добавка. Не е заместител на разнообразното хранене. Съхранявайте на място, недостъпно за деца. Да се съхранява при температура под 25°С. Използвайте преди изтичане на срока на годност.

Производител:

Solgar

Страна на произход:

САЩ

Вземи Горещи Промоции

до -30%