Количка

0
 
Код:  35539 
тегло  0.050 кг

Флоражин Вагинални овули с лактобацили х6 броя - So.Se. Pharm

Цена: 12.40лв.

Брой:

+ -
Добави в

Медицинско изделие за жени, което се намира под формата на вагинални овули, доставя ефективна грижа за интимната зона. Floragyn Vaginal Ovules възвръща нормалното състояние на вагиналната микрофлора и допринася за поддържането на физиологичното pH на лигвацита, защитава я и има успокоителен и противодразнещ ефект. Флоражин ефективно облекчава вагиналния дискомфорт като парене, сърбеж, сухора, причинени от ежемесечното менструално течение, след терапия с антибиотици, при хормонални промени и други. Специалната формула на Флоражин съдържа лактобацили, които инхибират патогенните бактериални видове и поддържат естествения баланс на вагиналната флора. Съдържащите се глицериди на житни кълнове и витамин С стимулират оздравяващите и зарастващи свойства на лигавицата,  млечната киселина поддържа нормалното кисело рН на влагалището, а екстрактът от водорасли има успокояващ и противодразнещ ефект.
За най-добри резултати ви препоръчваме предварително да направите вагинална промивка с Флоражин разтвор. Спазвайте указанията за употреба. Вагиналните овули Флоражин могат да бъдат жълти на цвят. Това се дължи на съдържащите се в тях лактобацили и не засяга качеството им. Съхранявайте продукта в неповредена опаковка. Не използвайте след изтичане срока на годност. Препоръчва се да се съхранява на сухо, прохладно и недостъпно за деца място. Далеч от пряка слънчева светлина и източници на топлина.

 

 


лизати на лактобацили,стабилизирани в растителен извлек(6 вида: Bulgaricus, Biphidus, Termophilus, Plantarum, Casei),глицериди на пшенични кълнове,витамин С,млечна киселина,витамин С,екстракт от морски водорасли 

 

 

Поставя се във влагалището по една вагинална овула Флоражин, вечер преди сън.

Препоръчва се за по-добър ефект предварително да се направи промивка с Флоражин за вагинални промивки.

Виж още от MLD Trading

Информирай се за горещи

промоции до -36%