Количка

0
 
Код:  65740 
тегло  0.300 кг

Scholl Velvet Smooth Wet&Dry Презареждаща се електрическа пила за пети за суха и мокра кожа

Цена: 98.00лв.

Брой:

+ -
Добави в
Всичко от: Scholl
(4 глас/а)

Електрическа пила за пети, която премахва грубата, мъртва кожа, без да наранява стъпалата, оставяйки кожата гладка и кадифено мека, благодарение на микро-абразивните частици, прикрепени към въртящия се накрайник на пилата. Scholl Velvet Smooth Wet & Dry Rechageable Foot File може да се използва както на суха, така и на мокра кожа. Продуктът е създаден от специализираната в грижата за краката марка Шол и е изключително практичен и удобен за използване. Той предлага перфектни и дълготрайни резултати, само след няколко минути употреба. Продуктът е подходящ за употреба дори под душа. Преди употреба се увереде, че сте заредили електрическата си пила за стъпала. След употребата на пилата, петите са идеално меки и гладки, като след педикюр. Използвайте само в зоната на петите. Не обработвайте една и съща зона повече от 3-4 секунди. Не използвайте, ако кожата получи алергична реакция или е подута. Не прилагайте на наранена кожа. Този уред не може да се използва от диабетици или хора със слаба циркулация на кръвта. По време на употреба, пазете уреда от контакт с коса или дрехи. Съхранявайте на място недостъпно до малки деца. Не употребявайте продукта за други части от тялото.

 

 

електрическа пила, абразивен въртящ накрайник, 4 батерии AA, защитен капак.

 

При използване за първи път, внимателно прочетете всички предпазни мерки и след това заредете напълно пилата преди употреба.

Зареждане на пилата:

Свържете USB кабела с щепсела и включете към електрическата мрежа.Точките на пилата трябва да съвпадат с тези на поставката за зареждане.Заредете напълно уреда.По време на зареждане, зелената светлина ще мига.Когато е напълно заредена пилата, индикаторът ще свети постоянно в зелено.След това, изключете поставката за зареждане от контакта.


Редовната употреба:

Уверете се, че ролковата глава е захваната стабилно в уреда.Не включвайте уреда преди да сте поставили ролковата глава.Включете и изберете между ниска и висока степен на работа, като натиснете съответните бутони, изобразени на дръжката.Внимателно плъзнете абразивната глава по загрубелите участъци и продължете, докато не се достигне желаното ниво на мекота.Пилата за крака ще спре, ако натискът е твърде силен.Не обработвайте една и съща зона повече от 3 - 4 секунди при едно прилагане.Изключете уреда.Изплакнете и подсушете краката, за да се отстрани мъртвата кожа.След процедурата нанесете хидратиращ крем за крака.След като сте изключили пилата, я изплакнете с течаща вода.Подсушете я с чиста кърпа.Заменете абразивната глава, когато стане по-малко ефективна.Абразивната глава се препоръчва само за този уред.Извадете я и подменете с нова.След захабяване покритието на ролката, използвайте резервните глави "Velvet Smooth Wet & Dry".

Информирай се за горещи

промоции до -36%