Количка

0
 
Код:  66062 
тегло  0.300 кг

Scholl Velvet Smooth Електронна система за нокти

Цена: 59.00лв.

Брой:

+ -
Добави в
Всичко от: Scholl
(5 глас/а)

Уред с три сменяеми накрайника за перфектно оформяне на ноктите на краката и ръцете, изключително лесно и бързо. Scholl Velvet Smooth Electronic Nail Care System оформя нокътната плочка, полира и изглажда повърхността. За да постигнете желанития резултат следвайте стъпките на Шол:
Стъпка 1 - Използвайте накрайника за изпиляване, който оформя ноктите в желаната от вас форма, като по този начин предотвратява начупването на ноктите.
Стъпка 2 - Използвайте изглаждащия накрайник , за да заглаждите повърхността и ъглите на нокътя и го подготвите за следващата стъпка
Стъпка 3: Използвайте приставката за блясък, която придава здрав и бляскъв вид на ноктите и завършен вид.
След употребата на системата ноктите Ви са перфектно оформени, полирани и блестящи, резултат като след маникюр. Използвайте само в зоната на ноктите. Не използвайте по други части от тялото. Не обработвайте една и съща зона повече от 3-4 секунди. Не използвайте уреда под душа. По време на употреба, пазете уреда от контакт с коса или дрехи. Съхранявайте на място недостъпно до малки деца. 

 

 

1бр електронно устройство
1бр капачка за устройството
3бр накрайници
1бр батерия АА

 

1 стъпка. Поставете накрайника и включете уреда на избраната от вас скорост (първа или втора) и оформете ноктите в  желаната форма. За да предотвратите врастване на ноктите на краката е желателно да ги изпилите в квадратна форма.
2 стъпка: Поставете втория накрайник, за да изгладите несъвършенствата и повърхността на ноктите. Това подготвя ноктите за последната стъпка.
3 стъпка: Сложете накрайника за блясък и с кръгови движения полирайте повърхността на ноктите, за да им придадете естествено изглеждащ блясък. Можете да повторите тази стъпка, до постигането на желаните от вас резултати.

Информирай се за горещи

промоции до -36%