Количка

0
 
Код:  66062 
тегло  0.300 кг

Scholl Velvet Smooth Електронна система за нокти

Цена: 59.00лв.

Брой:

+ -
Добави в
Всичко от: Scholl
(5 глас/а)

Уред с три сменяеми накрайника за перфектно оформяне на ноктите на краката и ръцете, изключително лесно и бързо. Scholl Velvet Smooth Electronic Nail Care System оформя нокътната плочка, полира и изглажда повърхността. За да постигнете желанития резултат следвайте стъпките на Шол:
Стъпка 1 - Използвайте накрайника за изпиляване, който оформя ноктите в желаната от вас форма, като по този начин предотвратява начупването на ноктите.
Стъпка 2 - Използвайте изглаждащия накрайник , за да заглаждите повърхността и ъглите на нокътя и го подготвите за следващата стъпка
Стъпка 3: Използвайте приставката за блясък, която придава здрав и бляскъв вид на ноктите и завършен вид.
След употребата на системата ноктите Ви са перфектно оформени, полирани и блестящи, резултат като след маникюр. Използвайте само в зоната на ноктите. Не използвайте по други части от тялото. Не обработвайте една и съща зона повече от 3-4 секунди. Не използвайте уреда под душа. По време на употреба, пазете уреда от контакт с коса или дрехи. Съхранявайте на място недостъпно до малки деца. 

 

 

1бр електронно устройство
1бр капачка за устройството
3бр накрайници
1бр батерия АА

 

1 стъпка. Поставете накрайника и включете уреда на избраната от вас скорост (първа или втора) и оформете ноктите в  желаната форма. За да предотвратите врастване на ноктите на краката е желателно да ги изпилите в квадратна форма.
2 стъпка: Поставете втория накрайник, за да изгладите несъвършенствата и повърхността на ноктите. Това подготвя ноктите за последната стъпка.
3 стъпка: Сложете накрайника за блясък и с кръгови движения полирайте повърхността на ноктите, за да им придадете естествено изглеждащ блясък. Можете да повторите тази стъпка, до постигането на желаните от вас резултати.

Вземи Горещи Промоции

до -30%