Количка

0
 
Код:  54161 
тегло  0.050 кг

АЦЦ Синус Назален спрей х20 ml

Цена: 12.40лв.
Всичко от: Sandoz
(24 глас/а)

НЯМА НАЛИЧНОСТ

Медицинско изделие, което се намира под формата на назален спрей, предпазва и овлажнява носната лигавица. Допринася за нормализиране на секрецията от носа. АЦЦ Синус спрей за нос защитава от образуването на бактериални биофилми, намалява сухотата и спомга за поддържането на носа чист и с добра проходимост, позволявайки лесно дишане. ACC Sinus Nasal Spray представлява 3% хипертоничен разтвор с ацетилцистеин. Спреят за нос предпазва носа от ежедневните замърсявания от околната среда и възпира достъпа на външпни агенти и дразнители.  Спреят е предназначен за възрастни и деца над 3 години. Преди употреба прочетете листовката. Понякога впръскването може да предизвика леко и краткотрайно чувство за локално дразнене. Препоръчва се да се съхранява на сухо, прохладно и недостъпно за деца място. Далеч от пряка слънчева светлина и източници на топлина.

 

 


Активни съставки в АЦЦ СИНУС Спрей за Нос: Пречистена вода, натриев хлорид, калиев хлорид, магнезиев хлорид, калциев хлорид, ацетилцистеин, метилсулфонилметан, натриев бикарбонат, натриев аскорбил фосфат, ЕДТА дисодиум, натриев дехидроацетат, лимонена киселина монохидрат, калиев цитрат, бензилов алкохол, аромат на мента.

 

 

 

Стандартната дозировка е по 2-3 впръсквания във всяка ноздра, по 3-4 пъти на ден или по-често, ако е необходимо.


Инструкции за употреба:

1. Отстранете капака на устройството за впръскване.
2. Задъжте шишето изправено, без да накланяте главата си и внимателно поставете устройството в носа и впръскайте с помощта на два пръста.
3. Повторете същото и за другата ноздра.
4. Почистете устройството за впръскване.
5. Затворете капака.

Информирай се за горещи

промоции до -36%