Количка

0
 
Код:  50465 
тегло  0.040 кг

Ре-комфорт за добро чревно здраве 6 таблетки за дъвчене

Цена: 6.90лв.

Брой:

+ -
Добави в
Всичко от: Nobel Pharma
(19 глас/а)

Пробиотичен комплекс във вид на дъвчащи таблетки за поддържане на нормалната чревна микрофлора, който се препоръчва за прием при диария, стомашни разстройства и нарушено храносмилане. Re-Comfort е с ефективно действие дължащо се на мощното лечебно въздействие на бактериоцините. Бактериоцините са вещества, които се получават от тиндализирани /топлинно обработени/ полезни-пробиотични бактерии. Те имат уникалната способност да различават полезните от вредните бактерии и тяхното специфично действие е насочено само към болестотворните микроорганизми. Притежават изразено бактериостатично /спира растежа на болестотворните бактерии/ и бактерицидно /убива болестотворните бактерии/ действие срещу бактерите, причинители на диария. Как действат? Моментално след приема на една дъвчаща таблетка Re-Comfort, бактериоцините се прикрепят към стената на тънките черва на човека, като така предотвратяват разпространението на бактерии в чревния тракт и ги елиминират. Възстановяват нормалната чревна микрофлора и връщат комфорта. Продуктът е подходящ за възрастни, малки деца и бебета.

Специални указания:

Не превишавайте препоръчителната дозировка за дневен прием. Продуктът не следва да се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Дръжте на място, далеч от достъпа на деца! Да не се съхранява при температура над 25 С.

Дневната доза /2 таблетки/ съдържа бактериоцини от:

Тиндализирани Lactobacilluc dcidophilus - 8 милиарда бактерии
Тиндализирани Lactobacilluc casei - 4 милиарда бактерии
Тиндализирани Streptococcus thermophilus - 4 милиарда бактерии
Съдържа още: захар, стабилизатор /Е471/, плодов аромат

Приемайте в продължение на 3 дни. Първият ден сдъвчете 2 таблетки едновременно. Следващите 2 дни приемайте по 1 таблетки сутрин и вечер.
За бебета и деца - стрийте таблетките и ги добавете в млякото или храната.
Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

За възрастни, деца и бебета над 3 месечна възраст

Информирай се за горещи

промоции до -36%