Количка

0
 
Код:  63918 
тегло  1.100 кг

DoppelHerz System Колаген за здрави стави 25 ml x30 флакона

Цена: 48.99лв.

Брой:

+ -
Добави в
Всичко от: DoppelHerz
(145 глас/а)

Хранителна добавка с Колаген, специално създадена с грижа за здравето на опорно-двигателния апарат. Doppelherz System Collagen е с приятен вкус на горски плодове. Съдържа колаген, хондроитин, витамини С и D, както и микроелементите мед и селен. Колагенът е основна съставка на съединителната тъкан на организма – той е от изключително важен за доброто функциониране на опорно-двигателния апарат, както и за състоянието на кожата, косата, ноктите. За да бъде усвоен от организма, колагенът трябва да бъде хидролизиран. Хондроитинът е основен градивен елемент на ставния хрущял. Витамин С допринася за синтеза на колаген в организма, осигурявайки антиоксидантна защита и подпомагайки нормалната функция на ставния хрущял и костите.


Специални указания

Продуктът е хранителна добавка и не трябва да се използва като заместител на разнообразното хранене. Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Препоръчва се да се съхранява на сухо място, далеч от деца и пряка слънчева светлина при температура под 25°С.

Всички продукти Допелхерц са климатично неутрални!

Повече от 20 години Допелхерц работят за намаляването на вредните емисии, отделящи се при производствените и транспортни процеси. Компанията компенсира въздействието на емисиите върху околната среда, като подкрепя проекти за защита на климата в различни точки по света в сътрудничество с организацията ClimatePartner.

Съдържание на дневна доза: 1 флакон

Колаген хидролизат 11 000 mg

Хондроитин сулфат 100 mg

Витамин С 60 mg

Витамин D 5 µg

Мед 0,3 µg

Селен 16,5 µg

 

Препоръчителна дневна доза - 1 флакон.
Разклатете добре преди употреба.

Информирай се за горещи

промоции до -36%